Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Ford Bronco (+video)

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Ford Bronco (+video)

ΝΕΑ

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Ford Bronco (+video)

ΝΕΑ

Τι κι αν δεν πήγαν καλά τα πράγματα και κατέληξε τουμπαρισμένο να ακουμπάει στην αριστερή του πλευρά; Το Ford Bronco «απέδρασε» με ελάχιστες ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο για ένα αυτοκίνητο να παίρνει τούμπες και να βγαίνει –πρακτικά- αλώβητο κι όμως, στην προκειμένη περίπτωση συνέβη.

Ο ιδιοκτήτης του νέου Ford Bronco που θέλησε να ασχοληθεί με την αναρρίχηση σε βράχους, θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη του καθώς μετά από την ατυχή προσπάθεια για σκαρφάλωμα, κατέληξε με το αυτοκίνητο να σέρνεται στο πλάι. Ευτυχώς για λίγο. Παρ’ όλα αυτά, το Ford Bronco που για καλό και για κακό δεν οδηγήθηκε μετά αλλά το φόρτωσαν σε οδική βοήθεια, δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερες ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok δείχνει τι πήγε στραβά. Ο οδηγός του Bronco στο Moab της Γιούτα προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε μια απότομη βραχώδη επιφάνεια. Το αυτοκίνητο ανεβαίνει μέχρι τη μέση πολύ εύκολα και άνετα αλλά λίγο πριν την κορυφή, ο οδηγός του φαίνεται να το ακινητοποιεί δίνοντας τη δυνατότητα στη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της.

Ο ίδιος ο οδηγός αποκάλυψε μετά πως ο κινητήρας έσβησε φτάνοντας στην κορυφή του βράχου και όλα όσα ακολούθησαν ήταν φυσικό επόμενο μια και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αλλάξει την πορεία του αυτοκινήτου προς τη βάση του βράχου. Κάποιες –λίγες- γρατζουνιές στο πλάι του Bronco και ορισμένα πλαστικά που έσπασαν, ήταν στο σύνολό τους οι «απώλειες» που υπέστη το αυτοκίνητο- που προφανώς, γλίτωσε από πολύ χειρότερα.

@txbroncbuster When your off-road addiction ruins your wife’s day! #broncbuster #bronco #yougottabenuts #themaze #badday #brokenbronco ♬ original sound – BroncBuster
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Ford Tourneo Connect είναι πεντάστερο (+video)
Το νέο Ford Bronco ως Arctic Truck
Θα συνεχίσουν με βενζίνη Mustang και Bronco

Advertisement