Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένας χρονογράφος βασισμένος στη Chevrolet Corvette

Ελλάδα 20:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένας χρονογράφος βασισμένος στη Chevrolet Corvette

ΝΕΑ

Ένας χρονογράφος βασισμένος στη Chevrolet Corvette

ΝΕΑ

Μία εύλογη σύνδεση για άνδρες που δίνουν σημασία στο στιλ, είναι αυτή του αυτοκινήτου και του ρολογιού. Κι όταν αυτοί οι δύο κόσμοι ενώνονται, τότε το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ελκυστικό.

Advertisement
Advertisement

Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου δύσκολα θα βρεθεί λάτρης της αυτοκίνησης, ειδικά των vintage cars και συγκεκριμένα τα Chevrolet Corvette C2 που δεν θα θελήσει να αποκτήσει το ομώνυμο ρολόι της σειράς Top Time Classic Cars της Breitling.

Πρόκειται για μία περιορισμένης έκδοσης συλλογή που αντλεί έμπνευση από κλασικά, σπορ μοντέλα της δεκαετίας του 1960. Από τη Ford Mustang (μπορείτε να δείτε περισσότερα πατώντας εδώ), τη Shelby Cobra και την Corvette. Τρία ρολόγια με σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα ρετρό εικόνα, που απευθύνονται σε petrolheads!

Βλέπετε, ακόμα και το λουράκι, είναι εμπνευσμένο από τα καθίσματα του μοντέλου, ενώ η χαραγμένη πλάτη της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι, προβάλλει το λογότυπο της Stingray. Εντυπωσιακές είναι οι λεπτομέρειες στο καντράν, όπου κυριαρχούν το κόκκινο και το μαύρο χρώμα ενώ το εν λόγω ρολόι είναι αδιάβροχο έως και 10 bar (100 μέτρα).

Advertisement
Advertisement

Η κάσες των 42 χιλιοστών στεγάζει τον πιστοποιημένο με COSC Breitling Caliber 25, έναν αυτόματο χρονογράφο με περιστροφή στο 1/8 του δευτερολέπτου και απόθεμα ενέργειας περίπου 42 ωρών. Το ρολόι αυτό διαθέτει κλίμακα ταχύμετρου και τρία μαύρα υπό-καντράν ενώ το λογότυπο του αυτοκινήτου εμφανίζεται στη θέση 12.

Η δεύτερη γενιά της Chevrolet Corvette, που παραγόταν από το 1963 έως το 1967, είναι η πιο περιζήτητη έκδοση αυτού του αμερικανικού μύθου. Χάρη στο χαμηλό προφίλ και τις κομψές γραμμές της, εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο πως επί πέντε και πλέον δεκαετίες, αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της αυτοκίνησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία Triumph και Breitling

Advertisement

Top Time Classic Cars: Ρολόγια εμπνευσμένα από αυτοκίνητα-θρύλους (video)

Ένα ρολόι βασισμένο στην εμβληματική Ford Mustang (video)