Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ρολόι βασισμένο στην εμβληματική Ford Mustang (video)

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ρολόι βασισμένο στην εμβληματική Ford Mustang (video)

ΝΕΑ

Ένα ρολόι βασισμένο στην εμβληματική Ford Mustang (video)

ΝΕΑ

Συνεργασίες αυτοκινητοβιομηχανιών με κατασκευαστές ρολογιών υψηλής ακρίβειας υπάρχουν πολλές, όμως περιπτώσεις όπου κορυφαίοι χρονογράφοι καρπού να βασίζονται σχεδιαστικά σε εμβληματικά μοντέλα, λίγες. Μία από αυτές αφορά στο Top Time Ford Mustang!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το νέο δημιούργημα της Breitling, που αναβίωσε τη σειρά Top Time της δεκαετίας του ’60, με νέα κορυφαία ρολόγια που ταυτίζονται με θρύλους της αυτοκίνησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη Ford Mustang πρώτης γενιάς.

Ένα σπορ μοντέλο που έκανε πρεμιέρα το 1964 και παρήχθη έως το 1969, αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας σε ότι αφορούσε στους τέσσερις τροχούς – ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν ήταν τυχαία ένα πραγματικά δημοφιλές αυτοκίνητο για celebrities, από αθλητές μέχρι ροκ σταρ και ηθοποιούς.

Επίσης, είχε συχνά πρωταγωνιστικό ρόλο σε σημαντικά κινηματογραφικά έργα και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως καθόρισε μία ολόκληρη γενιά. Δεν είναι άλλωστε το τυχαίο που το όνομα Mustang, παραμένει ζωντανό μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Αφήνοντας το δρόμο και επιστρέφοντας στον… καρπό, το καφε Breitling Top Time Ford Mustang έχει κάσα 42 χιλιοστών που στεγάζει τον πιστοποιημένο με COSC Breitling Caliber 25, έναν αυτόματο χρονογράφο με περιστροφή στο 1/8 του δευτερολέπτου και απόθεμα ενέργειας περίπου 42 ωρών. Διαθέτει κλίμακα ταχύμετρου και τρία μαύρα υπό-καντράν ενώ το σήμα της Mustang εμφανίζεται στη θέση 12!

Αν και με τέτοια κληρονομιά, το πιθανότερο είναι πως το αίσθημα ελευθερίας που θα σας χαρίσει ένα τέτοιο ρολόι, ίσως οδηγήσει ακόμα και στο να χάσετε την αίσθηση του χρόνου!

Advertisement

Η σειρά Top Time Classic Cars περιλαμβάνει ακόμα δημιουργήματα εμπνευσμένα από τη Chevrolet Corvette και τη Shelby Cobra. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Top Time Classic Cars: Ρολόγια εμπνευσμένα από αυτοκίνητα-θρύλους (video)

Νέο συλλεκτικό ρολόι από την Bentley για απογείωση του στιλ

Χρονογράφος της Breitling με υπογραφή της Bentley

Advertisement