Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Συνεργασία Triumph και Breitling

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεργασία Triumph και Breitling

NEWSMOTO

Συνεργασία Triumph και Breitling

NEWSMOTO

Ο ελβετικός οίκος ρολογιών Breitling και ο βρετανικός κατασκευαστής μοτοσικλετών Triumph ανακοινώνουν μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και προετοιμάζονται για ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης αλλα και μια ειδική έκδοση της TRIUMPH TRUXTON που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022.

Advertisement
Advertisement

Και οι δύο εταιρίες είναι καινοτόμοι στους τομείς τους και με αυτή την μοναδική συνεργασία θέλουν  να γιορτάσουν το ιστορικό παρελθόν τους αγκαλιάζοντας το μέλλον.

 

Advertisement
Advertisement

 

Η Breitling έπαιξε έναν πραγματικά πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου. Και ο συνεργάτης Triumph βοήθησε με πάθος στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσικλέτας. Οι δύο κατασκευαστές μοιράζονται μια τολμηρή και πρωτότυπη φιλοσοφία σχεδιασμού και ταλέντο για την ακρίβεια της χειροτεχνίας.

 

Advertisement

 

Advertisement

Για αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία, οι δύο μάρκες θα συνεργαστούν σε δύο ειδικές εκδόσεις: ένα ρολόι και μια μοτοσικλέτα, που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022.

 

Advertisement

 

Ο CEO της Breitling Georges Kern δήλωσε: «Η ουσία στην συνεργασία αυτή είναι το πάντρεμα αυτό των δυο εταιριών να ανταποκρίνεται στο αρχικό τους στυλ. Μπορείτε να περιμένετε κάτι μοναδικό σε συνδυασμό με μοντέρνα ρετρό σχέδια.Όσο κι αν θέλετε να το περιγράψω, η συνεργασία αυτή θα αποπνέει  μια αίσθηση περιπέτειας και ανακάλυψης».

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Nick Bloor χαιρετίζει αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με μια άλλη καθιερωμένη μάρκα κληρονομιάς. “Όπως και η Breitling, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τον άψογο χειρισμό και τα απίστευτα τελειώματα που δίνουν στο μοτοσυκλετιστικο κοινό μας μια ασύγκριτη εμπειρία.”

 

 

Το ταξίδι τους έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μοτοσικλέτες TRIUMPH TRUXTON θα εκτίθενται τώρα σε κορυφαίες μπουτίκ Breitling σε όλο τον κόσμο. 

 

Δείτε επίσης:

Νέο Triumph Speed Twin 2021

Triumph Trident 660: Άφιξη Ελλάδα και η διαμόρφωση στο επίκεντρο

Triumph Rocket Black & Triple Black: Περιορισμένης παραγωγής και κατάμαυρα