Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένας αερόσακος για τον Άγιο Βασίλη

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας αερόσακος για τον Άγιο Βασίλη

ΝΕΑ

Ένας αερόσακος για τον Άγιο Βασίλη

ΝΕΑ

Ο αερόσακος της STAN δίνει μια ολοκληρωμένη λύση προστασίας για όλα τα οχήματα μικρομετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Όταν κινούμαστε με ποδήλατο, πατίνι, ηλεκτρικό scooter ή μοτοσικλέτα όλοι λίγο οι πολύ θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο στυλ για να στηρίξουμε το συνολικό lifestyle της ξεχωριστής επιλογής που έχουμε κάνει στις μετακινήσεις μας. Μια τσάντα πλάτης πάντα προσφέρει στυλ και πρακτικότητα στις μετακινήσεις, πόσο μάλλον όταν προσφέρει και ασφάλεια.

Η εταιρεία In&Motion στη Γαλλία παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερα σακίδιο πλάτης, το STAN, το οποίο μετατρέπεται σε… αερόσακο. Το συγκεκριμένο σακίδιο έχει ενσωματωμένο έναν αερόσακο ο οποίος είναι σε θέση να ενεργοποιηθεί σε μόλις 0,1 του δευτερολέπτου. Η μορφή που παίρνει ο αερόσακος μπορεί να είναι αστεία, αλλά σίγουρα είναι πολύ αποτελεσματική.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας στόχο να καλύψει πλήρως τον αναβάτη, τουλάχιστον στο πάνω μέρος του σώματος, ο αερόσακος του STAN έρχεται να περικυκλώσει το κεφάλι, τον θώρακα, την πλάτη και τους ώμους του αναβάτη ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται μέσα σε ένα κουκούλι. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα του STAN είναι κατά πολύ πιο αποτελεσματικό σε σχέση με ένα απλό κράνος καθώς προστατεύει και τον αυχένα και το κάτω μέρος του κεφαλιού.

 

Advertisement

Το σακίδιο της In&Motion είναι επίσης έξυπνο καθώς ειδοποιεί τις αρχές σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone προσφέροντας πολλαπλές λειτουργίες, ενώ μπορεί ακόμα και να κατευθύνει τις αρχές στο σημείο του ατυχήματος μέσω GPS. Το STAN δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει στην παραγωγή, αλλά είμαστε πολύ κοντά σε ένα εντυπωσιακό αλλά και πολύ ασφαλές σύστημα προστασίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)
Ποια είναι η κορυφαία έκδοση της νέας Vespa GTS; (+video)
Απίστευτο! Η Suzuki επιστρέφει στους αγώνες (+video)