Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια είναι η κορυφαία έκδοση της νέας Vespa GTS; (+video)

Ελλάδα 0:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η κορυφαία έκδοση της νέας Vespa GTS; (+video)

NEWSMOTO

Ποια είναι η κορυφαία έκδοση της νέας Vespa GTS; (+video)

NEWSMOTO

Η Vespa προσφέρει τέσσερις εκδόσεις στη νέα GTS 125, αλλά μία είναι εκείνη που τα έχει όλα.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικούς μήνες η Piaggio παρουσίασε την πλήρως ανανεωμένη έκδοση της δημοφιλέστατης Vespa GTS. Τόσο στο αισθητικό, όσο και στο τεχνικό κομμάτι, το θρυλικό μοντέλο δέχτηκε τη φροντίδα των μηχανικών του εργοστασίου της Pontedera και το αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά είναι εκθαμβωτικό.

Η Vespa προσφέρει την GTS τόσο στην μικρή κατηγορία των 125 κ.εκ. όσο και στην κατηγορία των 300 κ.εκ. Στην Vespa GTS 125 οι εκδόσεις που έχουν ετοιμάσει οι Ιταλοί είναι η απλή GTS, η GTS Super, η GTS SuperSport και η GTS SuperTech. Η κορυφαία είναι η SuperTech η οποία προσφέρει έναν πολύ εκλεπτυσμένο χρωματισμό, αλλά και τον πιο πλούσιο εξοπλισμό από όλες τις υπόλοιπες.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, το scooter είναι βαμμένο στο ζεστό γκρι ματ, με πράσινες φλούο πινελιές, η σέλα είναι υψηλής ποιότητας με ραφές σε αντίθετο χρώμα και σπορ ζάντες με ασημί σιρίτι. Ο προβολέας εμπρός και το φανάρι πίσω είναι LED το ίδιο και τα φλας, ενώ το συνολικό φινίρισμα της Vespa είναι μοναδικό. Η SuperTech 125 είναι εξοπλισμένη με την έγχρωμη οθόνη TFT 4,3 ιντσών και περιλαμβάνει το σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA.

Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα, μέσω του smartphone, ο αναβάτης να έχει στην οθόνη της Vespa πλοηγό, κλήσεις, μηνύματα και μουσική. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η λειτουργία MIA Eco Ride η οποία όταν επιλέξουμε μέσω του πλοηγού μια διαδρομή μπορεί να μας υποδείξει τη διαδρομή με τους μικρότερους ρύπους CO2 και την καλύτερη δυνατή κατανάλωση.

Advertisement

Η νέα Vespa GTS SuperTech 125 φοράει τον δοκιμασμένο κινητήρα i-get των 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14 ίππους και 12 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύστημα Start/Stop και νέο σύστημα ψεκασμού PFI, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Η τιμή του scooter είναι στα 5.999 ευρώ και είναι ήδη διαθέσιμη στα σημεία πώλησης της Piaggio.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης Vespa GTS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Εντός έδρας παρουσία για Piaggio-Vespa (+video)
70 χρόνια Vespa στην Ελλάδα
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για την Vespa GTS (+video)

Advertisement