Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ένα ξεχωριστό πρωτότυπο από την Dodge στη SEMA

Ελλάδα 21:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ξεχωριστό πρωτότυπο από την Dodge στη SEMA

Mobility

Ένα ξεχωριστό πρωτότυπο από την Dodge στη SEMA

Mobility

Όπως οι περισσότερες εταιρείες που στη SEMA βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ενδιαφέρον ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης, έτσι και η Dodge με τη δική της χαρακτηριστική πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Η Dodge με το Charger Daytona SRT Concept έδωσαν ελπίδες στους φίλους των επιδόσεων και των muscle cars για το ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης.

Η Dodge χρησιμοποιεί τη συμμετοχή της στην κορυφαία έκθεση για βελτιωτές παγκοσμίως προκειμένου να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου παραγωγής που θα παρουσιαστεί το 2024. Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση, η Dodge ενημέρωσε το κοινό της έκθεσης πως το νέο της μοντέλο θα προσφέρει μια επιλογή από εννέα διαφορετικές αποδόσεις, με τις κορυφαίες εκδόσεις του να συνοδεύονται από ένα «κρυστάλλινο» κλειδί.

Advertisement
Advertisement

Η υποδοχή για το κλειδί αυτό, είναι στο ταμπλό του αυτοκινήτου και λειτουργεί όπως το κλειδί της Bugatti Chiron που «απελευθερώνει» την τελική του αυτοκινήτου. Από τη Dodge προκύπτει πως τα μοντέλα με τεχνολογία 400 volt, εμφανίζουν απόδοση από 461 έως 598 ίππους, κάτι που «αλλάζει» με τη χρήση του κλειδιού, στις εκδόσεις αναβάθμισης Dodge Direction Connection eStage 1 ή eStage 2.

Στην eStage 1 οι 461 ίπποι γίνονται 502, ενώ το eStage 2 προσθέτει επιπλέον 40 ίππους. Το SRT έχει βαφτεί σε τριπλή στρώση Stryker Red και εφοδιάζεται με ζάντες από ανθρακονήματα 18 ιντσών και ελαστικά για dragster. Οι επισκέπτες της SEMA μπορούν επίσης να διαμορφώσουν την πατέντα Fratzonic Chambered Exhaust του SRT και να δώσουν σχόλια στους μηχανικούς της Dodge σχετικά με τον ήχο από τα ηχεία του συστήματος για το μοντέλο παραγωγής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dodge Challenger Black Ghost: Η προτελευταία των ειδικών εκδόσεων
«Τελευταία αναγγελία» για τα Dodge Challenger R/T και Charger
Dodge Challenger τώρα και… ανοιχτό

Advertisement

 

 

 

Advertisement