Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dodge Challenger τώρα και… ανοιχτό

Ελλάδα 18:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dodge Challenger τώρα και… ανοιχτό

ΝΕΑ

Dodge Challenger τώρα και… ανοιχτό

ΝΕΑ

Για 26.000 ευρώ, μπορείτε να παραγγείλετε ένα ανοιχτό Challenger, με εργοστασιακή εγγύηση, παρότι γίνεται από τρίτους.

Advertisement
Advertisement

Η μετατροπή του Challenger σε Convertible είναι διαθέσιμη μέσω αντιπροσώπων της Dodge.

Η Dodge εξακολουθεί να μην έχει στην γκάμα της ένα ανοιχτό Challenger, αλλά οι αγοραστές που αναζητούν το χάδι του ήλιου στο πρόσωπό τους  έχουν τώρα την επιλογή για μια μετατροπή από τρίτους με την άδεια της εταιρίας.

Ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2022, οι αντιπροσωπείες της Dodge θα δέχονται παραγγελίες για τα νέα Challenger cabrio που κατασκευάζονται από την Drop Top Customs. Η διαδικασία πραγματοποιείται πριν παραλάβει ο πελάτης το αυτοκίνητο αλλά δεν είναι φθηνή. Η αλλαγή σε ανοιχτό κοστίζει 26.000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές επισκέπτονται τον τοπικό αντιπρόσωπο της Dodge και κάνουν μια παραγγελία για ένα νέο Challenger , είτε σε R/T, R/T Scat Pack ή SRT Hellcat. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επιλέγει μια επιλογή ταχείας αποστολής στην Drop Top Customs όπου πραγματοποιείται η διαδικασία μετατροπής. Το αυτοκίνητο θα αποσταλεί απευθείας από το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Dodge στο Brampton στο κατάστημα που εδρεύει στη Φλόριντα για την αλλαγή. Όταν ετοιμαστεί το Challenger Convertible αποστέλλεται στην αντιπροσωπεία για παράδοση στον αγοραστή. Το αυτοκίνητο διατηρεί την εργοστασιακή του εγγύηση για όλα τα μη τροποποιημένα σημεία. Τα εξαρτήματα, που έχουν προστεθεί έχουν εγγύηση για τρία χρόνια.

Advertisement

Η Dodge λέει ότι έτσι ο χρόνος από την κατασκευή στην παράδοση μειώνεται. Δεν αναφέρεται ακριβώς πόσο διαρκεί η διαδικασία, αλλά λέει, ότι οι παραγγελίες ξεκίνησαν στις 16 Αυγούστου για τα νέα Challenger του 2022. Η διαδικασία θα είναι επίσης διαθέσιμη για τα μοντέλα του 2023 όταν ανοίξουν αυτές οι παραγγελίες. «Ενώ πατάμε το γκάζι προς τη νέα μας πορεία, η Dodge γιορτάζει δεκαετίες δύναμης στα muscle cars», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dodge, Tim Kuniskis.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος φημισμένος κινητήρας οδεύει προς κατάργηση;
Tο Chrysler Airflow μας αποκαλύπτει τα μελλοντικά EV της Stellantis
Αυτό είναι το πιο cool αγροτικό