Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Xbox στα αγωνιστικά χρώματα της Porsche (+video)

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Xbox στα αγωνιστικά χρώματα της Porsche (+video)

ΝΕΑ

Ένα Xbox στα αγωνιστικά χρώματα της Porsche (+video)

ΝΕΑ

Σίγουρα αυτή είναι η πιο… γρήγορη παιχνιδομηχανή Xbox που φτιάχτηκε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche γιορτάζει με μεγαλοπρέπεια φέτος τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της και δεν σίγουρα δεν το κρατάει μυστικό. Η γερμανική μάρκα έχει εφεύρει πολλούς τρόπους να διαδώσει το σημαντικό αυτό ορόσημο εμπλέκοντας τομείς όπως η μόδα, οι τέχνες, ο αθλητισμός και φυσικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Ακόμα ένας τομέας που φαίνεται πως αγγίζουν τα 75 χρόνια τς Porsche είναι τα videogames. Η εταιρεία από την Στουτγάρδη συνεργάστηκε με την Microsoft προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού μια επετειακή έκδοση της κονσόλας Xbox Series Xs.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία των δύο εταιρειών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έξι διαφορετικών χρωματισμών στις κονσόλες Xbox οι οποίες αντλούν έμπνευση από αγωνιστικά μοντέλα της Porsche. Πιο συγκεκριμένα, δύο από τους χρωματισμούς έχουν αναφορά στην 917 του Λε Μαν της δεκαετίας του 1970, μία από την αγωνιστική έκδοση Martini του 1978, την επίσης αγωνιστική 935, την 911 GT1 του 1998 και τέλος της 963 η οποία πήρε μέρος φέτος στο Λε Μαν.

Εκτός από τις κονσόλες η Microsoft έχει σχεδιάσει αντίστοιχα και τα ασύρματα χειριστήρια. Τις πανέμορφες αυτές κονσόλες που θα μπορείς να παίξεις με τις ώρες το Forza Horizon 5, δυστυχώς δεν θα μπορεί να τις αγοράσει κανείς. Η Porsche έχει αποφασίσει να τις βάλει σε διαδικασία λαχειοφόρου αγοράς η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμη για πελάτες στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.

Advertisement

Δείτε τις επετειακές κονσόλες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πουλήθηκε η μία και μοναδική Porsche 911 Classic Club Coupe
Γιατί γέμισε… κέρατα η Porsche Taycan;
H Porsche τιμά τα 75 της χρόνια με νέο λογότυπο