Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Νέο συλλεκτικό ρολόι από την Bentley για απογείωση του στιλ

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο συλλεκτικό ρολόι από την Bentley για απογείωση του στιλ

Car Gadget

Νέο συλλεκτικό ρολόι από την Bentley για απογείωση του στιλ

Car Gadget

Η πολυτελής βρετανική εταιρεία διευρύνει την γκάμα lifestyle προϊόντων της με ένα εντυπωσιακό ρολόι χειρός με βαθυπράσινο καντράν και κάσα σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Μόνο 25 κομμάτια θα διατεθούν.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από πολυτελή αυτοκίνητα, η Bentley διαθέτει μια μεγάλη προϊοντική γκάμα lifestyle που χαρίζουν ξεχωριστό στιλ. Το τελευταίο κομψοτέχνημα είναι το ρολόι χειρός Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ωρολογοποιία Breitling.

Το Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition είναι μία σύγχρονη έκφραση των αυθεντικών ρολογιών χειρός Breitling Premier, της δεκαετίας του 1940 και θα παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια.

Διαθέτει κάσα 42 χιλ. σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, ορθογώνια κουμπιά χρονογράφου, ένα χρυσό-καφέ δερμάτινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και μια διάφανη στο πίσω μέρος κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, που αποκαλύπτει την υπέροχη κίνηση της 22 καρατίων χρυσής ταλαντούμενης μάζας.

Advertisement
Advertisement

Το αποκορύφωμα είναι ο ειδικός μηχανισμός tourbillon του χρονογράφου, ευδιάκριτος μέσα από το βαθυπράσινο καντράν, που θυμίζει το British Racing Green χρώμα, που σχετίζεται με προγενέστερα μοντέλα της συνεργασίας Bentley και Breitling.

Παίρνοντας κίνηση από το Manufacture Caliber B21, ο πιστοποιημένος κατά COSC μηχανισμός tourbillon προσφέρει περίπου 55 ώρες εφεδρεία ισχύος και είναι ανθεκτικός στο νερό έως και βάθος 100 μέτρων.

Advertisement

Ο περιορισμένης παραγωγής νέος χρονογράφος αποτίει φόρο τιμής τόσο στον Willy Breitling, εγγονό του ιδρυτή της μάρκας Léon Breitling, παθιασμένος οδηγός Bentley. Κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον χρονογράφο με δύο ανεξάρτητα πιεζόμενα κουμπιά τοποθετημένα στις θέσεις ένδειξης ώρας 02.00 και 04.00, το 1934.

Advertisement

Ο Willy Breitling δεν ήταν μόνο καινοτόμος και τολμηρός, αλλά κατανοούσε και την επιθυμία των λάτρεων ρολογιών για κομψότητα και γοητεία. Έχοντας αυτό κατά νου, σχεδίασε τα αυθεντικά ρολόγια της Premier, την πρώτη αντίστοιχη προσέγγιση της Breitling, στη δεκαετία του 1940. Όπως το έβλεπε ο Willy, «για έναν άνδρα το ρολόι του, είναι η αδιαμφισβήτητη σφραγίδα του άψογου γούστου». Αντίστοιχα είναι τα αισθήματα των κατόχων ρολογιών Breitling σήμερα, αλλά και το πώς νιώθουν για το αυτοκίνητό τους οι κάτοχοι μιας Bentley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται νέα plug-in υβριδική Ferrari με 700 ίππους
CarLady: Η Jaguar F-PACE plug-in hybrid μας κακομαθαίνει!
Bentley Bentayga Plug-in Hybrid: Ηρεμία εντός και εκτός πόλης (+video)

 

Advertisement