Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Nissan Juke για την παραλία

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Nissan Juke για την παραλία

ΝΕΑ

Ένα Nissan Juke για την παραλία

ΝΕΑ

Η Nissan αποκάλυψε το πρωτότυπο Juke Fuju Sunset Buggy που απευθύνεται σε όσους λατρεύουν να εξερευνούν παραλίες και να δαμάζουν τα κύματα με τις σανίδες του surf.

Advertisement
Advertisement

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του Nissan Juke για… το Ράλι Σαφάρι, η Nissan ξαναφέρνει στο προσκήνιο το B-SUV της, χαρίζοντάς του αυτή τη φορά καλοκαιρινή αύρα.

Ο λόγος για το πρωτότυπο Juke Fuju Sunset Buggy, που ονομοτοδοτείται από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου. Ειδικότερα, συνδυάζει τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος που σκεπάζει το όρος Fuji στην Ιαπωνία, με τα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου.

Όπως αναφέρει η μάρκα, το Juke Fuji Sunset Buggy έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που λατρεύουν να εξερευνούν παραλίες και να δαμάζουν τα κύματα με τις σανίδες του surf.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, το Nissan Juke κινείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS και μέγιστη ροπή 200 Nm. Συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο που συνδράμει στην επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ., όταν η τελική φτάνει τα 180 χλμ./ώρα.

Advertisement

Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας Nissan Connect, οθόνη αφής 8,0 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια  λωρίδα.

Η τιμή εκκίνησης του Nissan Juke στην ελληνική αγορά είναι 18.700 ευρώ στη βασική  έκδοση Energy, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα start/stop, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control,  Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια, και Emergency Call.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο Nissan Qashqai: Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη
Masterclass οδήγησης με το Nissan Juke
Nissan Leaf: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κινείται ηλεκτρικά