Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν το γούστο παραείναι κακό…

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όταν το γούστο παραείναι κακό…

ΝΕΑ

Όταν το γούστο παραείναι κακό…

ΝΕΑ

Έχουμε ξαναδεί αυτοκίνητα να έχουν υποστεί επεμβάσεις αισθητικής φύσης που θα τις χαρακτήριζε κανείς τουλάχιστον αμφιλεγόμενες αλλά σπάνια κάποιος βγάζει τα εσώψυχά του πάνω σε ένα ακριβό μοντέλο όπως είναι η Mercedes-Benz E 400 Coupe.

Advertisement
Advertisement

Στην αγορά των ΗΠΑ, που ότι κοστίζει πάνω από 50.000 δολάρια (47.000 ευρώ) θεωρείται πανάκριβο, είναι πολύ σπάνιο να κάνει κάποιος πάνω του τέτοιου είδους «επεμβάσεις».

Η τιμή μιας E 400 4Matic Coupe ξεκινούν πάνω από 58.000 ευρώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και προφανώς το να «επέμβει» κάποιος ιδιοκτήτης σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, θα είναι για τους περισσότερους «εκτός θέματος». Ειδικά αν μιλάμε για «επεμβάσεις» που γίνονται με φθηνά προϊόντα after market και σε τέτοια έκταση, που αλλοιώνουν ακόμα και τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά είναι προφανώς «ψιλά γράμματα» για τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης δημιουργίας που πραγματικά μας αφήνει με πολλές απορίες, οι οποίες όμως καταλήγουν όλες τους, σε ένα πελώριο «γιατί;». Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης E 400 έχει βάλει πάνω στο αυτοκίνητο κάθε απίθανο αυτοκόλλητο και όχι μόνο, ενώ όπως φαίνεται, την κυκλοφορεί με παρρησία σε δημόσιους χώρους. Η φωτογραφία από το Reddit, έχει την υποσημείωση πως το αυτοκίνητο εθεάθη στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος- αλλά δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη φωτογραφία του εμπρός μέρους για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της καταστροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 336…
Ένας ασυνήθιστος τρόπος για να τραβήξει κανείς την προσοχή
Το Volvo Cars Tech Fund επενδύει στο carwow

Advertisement

 

 

Advertisement