Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOTEC EXPO 2023: Τα πάντα για το aftermarket

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOTEC EXPO 2023: Τα πάντα για το aftermarket

ΝΕΑ

AUTOTEC EXPO 2023: Τα πάντα για το aftermarket

ΝΕΑ

Συναντήστε τους κορυφαίους του aftermarket και ανακαλύψτε στην AUTOTEC EXPO 2023 τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις σας πάντα με οδηγό τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους.

Advertisement
Advertisement

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29  Σεπτεμβρίου στις 15:00 από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες του αυτοκινήτου έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τις εξειδικευμένες προτάσεις τους στον τομέα των ανταλλακτικών, της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων.

Πυρήνα της έκθεσης θα αποτελέσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κλάδο και η εφαρμογή τους, η ηλεκτροκίνηση καθώς και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Advertisement
Advertisement

Το παρών στην έκθεση θα δώσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, των εξοπλισμών συνεργείων,  των βουλκανιζατέρ, των φανοβαφείων και των ηλεκτρολογείων, ενώ σημαντική θα είναι η παρουσία από το χώρο των αξεσουάρ, λογισμικών Η/Υ, προγραμμάτων διαχείρισης, τεχνικές εταιρείες, επαγγελματική ένδυση, συστήματα ασφάλειας-πυροπροστασίας-πυρόσβεσης, σύλλογοι και κλαδικός τύπος.

Ξεχωριστό κομμάτι της έκθεσης αποτελούν οι παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν ημερίδες, τεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα θα τρέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της AUTOTEC EXPO 2023.

Advertisement

H μοναδική εμπορική έκθεση που θέτει τον πήχη ψηλά και εισάγει νέα δεδομένα στον κλάδο του aftermarket αλλά και τον ευρύτερο τομέα του αυτοκινήτου, σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας  – ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

  • Παρασκευή 29/9 13:00-20:00
  • Σάββατο 30/9 10:00-20:00
  • Κυριακή 01/10 10:00-20:00
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Fiat Eco Bonus με σημαντικό όφελος
«Κλείδωσε» το έργο που αλλάζει τη Μεσσηνία
Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)