Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Cupra Ateca σε περιορισμένη έκδοση

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Cupra Ateca σε περιορισμένη έκδοση

ΝΕΑ

Ένα Cupra Ateca σε περιορισμένη έκδοση

ΝΕΑ

Το Cupra Ateca γίνεται Limited Edition, αποκτά ζάντες αποκλειστικών σχεδίων και διακοσμητικά από ανθρακονήματα και επιπλέον έξτρα εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

 

Η κορυφαία σειρά οχημάτων Cupra, της Seat, παρουσιάζει μια νέα περιορισμένη έκδοση του Ateca, η οποία διαθέτει μια σειρά από πρόσθετα αξεσουάρ, που αποσκοπούν στο να κάνουν τις εκδόσεις του μοντέλου πιο δελεαστικές.

Advertisement
Advertisement

Περιορισμένη σε μόλις 1.999 κομμάτια, η έκδοση του νέου Cupra Ateca Special Edition εξοπλίζεται με ένα καινούργιο σχέδιο για τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με φινίρισμα στο χρώμα του χαλκού, καθώς και μοναδικές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και αυτές στην ίδια χάλκινη απόχρωση. Την επένδυση από ίνες άνθρακα τα συναντάμε στην αεροτομή οροφής, τα καλύμματα καθρεφτών στο εσωτερικό (στο ταμπλό και την κονσόλα) αλλά και στο κάλυμμα για το κλειδί.

Η παλέτα χρωμάτων του μοντέλου περιλαμβάνει το αποκλειστικό (για το μοντέλο Limited Edition) Graphene Gray αλλά και τα Energy Blue και το Rodium Grey. Το εσωτερικό διαθέτει καθίσματα στο χρώμα Petrol Blue Alcantara (εμπρός, πίσω και στα πάνελ των θυρών) κάνοντας το νέο Cupra Ateca Limited Edition να ξεχωρίζει από την κανονική έκδοση. Οι αλλαγές κάτω από το καπό είναι ελάχιστες. Το Limited Edition Cupra Ateca εξακολουθεί να κινείται από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 300 ίππους και ροπή στρέψης 400 Nm.Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων. Το Cupra κάνει το 0-100 σε 4.9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 247 χλμ. / ώρα.

Advertisement

Το νέο Cupra Ateca Limited Edition έχει επίσης προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία «έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης αλλά και άμεσων αντιδράσεων». Η εξάτμιση του κανονικού μοντέλου έχει αντικατασταθεί από ένα σύστημα Akrapovic τιτανίου που εξοικονομεί 7 κιλά και συμβάλει στον έντονο και… συναισθηματικό ήχο. «Το Cupra Ateca Limited Edition είναι ένα όχημα που θα εκπλήξει τους λάτρεις των αυτοκινήτων και δείχνει το πάθος μας για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό προϊόντων που αποπνέουν την φιλοσοφία της μάρκας», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Wayne Griffiths.

Advertisement

Οι υποψήφιοι αγοραστές καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω μίας πρώτης πλατφόρμας ηλεκτρονικής κράτησης της εταιρείας, η οποία θα χρησιμεύσει ως μέσω για όσους επιθυμούν να παραγγείλουν κρατήσουν το αυτοκίνητο έως και έξι εβδομάδες προτού ξεκινήσουν οι πωλήσεις.

Advertisement