Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi SQ7 εναλλακτικό της Lamborghini Urus

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi SQ7 εναλλακτικό της Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Ένα Audi SQ7 εναλλακτικό της Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Το θηριώδες Audi SQ7 δέχεται τις αισθητικές και μηχανικές περιποιήσεις της ABT, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Advertisement
Advertisement

Ο γερμανικός οίκος ABT Sportline συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις αναβαθμίσεις μοντέλων της Audi και μετά το βελτιωτικό πακέτο για το πετρελαιοκίνητο SQ8, παρουσιάζει τώρα κάτι αντίστοιχο για την κορυφαία έκδοση της γκάμας του Q7, το SQ7.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin-turbo V8 κινητήρας βενζίνης των 4,0 lt, ο οποίος μετά τις απαραίτητες επεμβάσεις, όπως ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου, αποδίδει σαφώς καλύτερες τιμές ισχύος και ροπής. Σε ότι αφορά την πρώτη, πλέον έχουμε μία αυξημένη κατά 143 PS δύναμη, σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση, που φτάνει πλέον τους 650 PS, από τους 507 PS, ενώ και η μέγιστη τιμή της ροπής έχει σκαρφαλώσει στα 850 Nm (+80 Nm).

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η ABT δεν ανακοινώνει τις τιμές των επιταχύνσεων και της τελικής ταχύτητας, που το λογικό θα είναι να έχουν σαφώς βελτιωθεί σε σχέση με την έκδοση παραγωγής του Audi SQ7 (0-100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 km/h).

Πέραν των μηχανικών επεμβάσεων, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν βάλει το χεράκι τους και στην εξωτερική εμφάνιση του γερμανικού SUV, στο οποίο ξεχωρίζουν οι τετραπλές απολήξεις με διάμετρο 102 χιλιοστών, οι μονομπούλονες ζάντες των 22 ιντσών και το νέο body kit. Τέλος, για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να αναφέρουμε ότι η τιμή του Audi SQ7 της ABT ξεκινά στη γερμανική αγορά από τις 121.319 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi S3 Sportback vs Audi RS Q3 Sportback
Audi RS6 Avant «χτυπά» τα 324 km/h και ξαφνικά… μηδενίζει το κοντέρ! (video)
Τα ηλεκτρικά Audi, Porsche & Tesla επιλέγουν ελαστικά Goodyear

Advertisement

 

 

 

Advertisement