Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα adventure truck αξίας 350.000 ευρώ

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα adventure truck αξίας 350.000 ευρώ

ΝΕΑ

Ένα adventure truck αξίας 350.000 ευρώ

ΝΕΑ

Όταν μια Mercedes G63 AMG συναντιέται με το βελτιωτικό οίκο Pit26, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Advertisement
Advertisement

Λογικά, ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Pit26 έχει διατηρήσει ανέπαφη την “ισχυρή απόδοση AMG“.

Για το πιο πρόσφατο -κατά παραγγελία- δημιούργημά του του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει παρέμβαση, σε σχέση με τον 4,0-λίτρων biturbo V8 των 577 ίππων του… καθόλου κανονικού G63.

Από τις πολλές ειδικές κατασκευές, όμως, μέχρι τους 38άρηδες τροχούς της Toyo, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι και το customized μοντέλο της Pit26, δεν είναι κανινικό.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηρισμένο ως «το πιο ικανό pick-up εκτός δρόμου της εταιρείας, μέχρι τώρα», το όχημα κατασκευάστηκε για έναν πελάτη που έχει «πάθος για τη ζωή σε εξωτερικούς χώρους» και φυσικά ανάλογα δυνατό… πορτοφόλι. Βλέπετε, το δημιούργημα της Pit26, κοστίζει πάνω από 350.000 ευρώ.

Η εταιρεία έδωσε μόνο μερικές λεπτομέρειες, όπως το ότι ότι το μεταξόνιο έχει «τεντωθεί» σχεδόν 20 ίντσες (508 mm) ενώ το πίσω μέρος έχει εξοπλιστεί με προσαρμοσμένο κρεβάτι φορτηγού.

Advertisement

Το τελευταίο διαθέτει μια γραμμή κρεβατιού Line-X, μια υποδοχή Pro Eagle και δύο σχάρες ποδηλάτων. Και τα τρία είναι τοποθετημένα πάνω σε ένα σύστημα αποθήκευσης TruckVault, το οποίο έχει δύο συρτάρια που είναι φορτωμένα με εξοπλισμό και αξεσουάρ.

Εξοπλίζεται ακόμα με μία προσαρμοσμένη σχάρα οροφής/πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μια σκηνή iKamper. Διαθέτει επίσης 12 βοηθητικά φώτα, καθώς και διαμαντένια επιφάνεια με εγκοπή για την οροφή moonroof.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;
Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!
Tesla: Ζορίστηκε ανέλπιστα με το Cybertruck