Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Ζορίστηκε ανέλπιστα με το Cybertruck

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Ζορίστηκε ανέλπιστα με το Cybertruck

ΝΕΑ

Tesla: Ζορίστηκε ανέλπιστα με το Cybertruck

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Cybertruck έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, όταν παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πριν από λίγο καιρό, αλλά… πίσω από την κουρτίνα η Tesla αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όπως αποδεικνύουν έγγραφα που διέρρευσαν από τη βάση δεδομένων της.

Advertisement
Advertisement

Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια σειρά από έγγραφα της database της Tesla, διέρρευσαν στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα περισσότερα από αυτά αφορούσαν στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι οδηγοί, με τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης, αλλά κάποια άλλα από αυτά τα έγγραφα, μαρτυρούν ότι η εταιρεία του Elon Musk, αντιμετώπισε ανέλπιστα και μάλλον θεμελιώδη μηχανολογικά προβλήματα με το πολυαναμενόμενο Cybertruck.

Τοι εντυπωσιακό -αμιγώς ηλεκτρικό- pickup, θεωρείται το επόμενο next big thing, στη γκάμα της Tesla, αλλά η έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας δημιουργεί βασικά ερωτήματα για το αν το αυτοκίνητο είναι 100% έτοιμο για τη γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων, στα έγγραφα που διέρρευσαν, αναφέρεται η κακή βαθμολόγηση του συστήματος πέδησης και η ανησυχία για τη μεγάλη διαδρομή του πεντάλ. Προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει και για την ποιότητα κύλισης, τους κραδασμούς, ενώ ακόμα και η διαφημισμένη τετραδιεύθυνση του Cybertruck, αναφέρεται στην έκθεση ότι η «λειτουργία της είναι απολύτως βασική».

«Είναι ένα αυτοκίνητο στο αρχικό του στάδιο, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, το γεγονός ότι απέχει ακόμα από τους στόχους του. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, είναι η συγκλονιστική ειλικρίνεια της έκθεσης και το γεγονός δυσκολεύτηκαν σε θεμελιώδεις τομείς», σχολίασε ο Άντι Πάλμερ, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε Nissan και Aston Martin, ο οποίoς μελέτησε ενδελεχώς τα επίμαχα έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!
Tesla Cybertruck: Αποκαλύψεις για το σούπερ «αγροτικό» (+video)
Αυτός είναι ο Έλληνας της Mercedes που θέλει να… στριμώξει την Tesla