Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εμπνευσμένος από την 911 GT3 ο νέος χρονογράφος της Porsche

Ελλάδα 20:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμπνευσμένος από την 911 GT3 ο νέος χρονογράφος της Porsche

ΝΕΑ

Εμπνευσμένος από την 911 GT3 ο νέος χρονογράφος της Porsche

ΝΕΑ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας 911 GT3 η Porsche παρουσιάζει ένα αξεσουάρ που συνδέεται άμεσα με την νέα σκληροπυρηνική έκδοση της 911 με την διαφορά πως δεν προορίζεται για το αυτοκίνητο αλλά για τον οδηγό της

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Design παρουσίασε ένα νέο χρονογράφο με την ονομασία 911 GT3 ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη νέα έκδοση της 911 και έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά σε όσους θα αποκτήσουν μια νέα 911 GT3.

Ο ειδικός χαρακτήρας του νέου χρονογράφου δικαιολογείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ιδιαιτερότητα των προδιαγραφών του. Η κάσα του για παράδειγμα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο ενώ η Porsche Design έχει φτιάξει και έναν online διαμορφωτή αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χρονογράφο. Η κλιμάκωση του ρολογιού μπορεί να έχει την κλασική διαμόρφωση με ώρες και λεπτά ή να έχει την αποτύπωση ενός ταχυμέτρου ενώ το λουρί μπορεί να είναι δερμάτινο ή από συνθετικό υλικό με βάση το τιτάνιο.

Porsche-911-GT3-chronograph

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η λειτουργία του βασίζεται σε έναν μηχανισμό εξαιρετικής ακρίβειας ενώ ο ρότορας αυτόματου κουρδίσματος που είναι εμφανής από το διάφανο πίσω μέρος έχει το ίδιο σχέδιο με την ζάντα της 911 GT3 και μπορεί να παραγγελθεί σε μια από τις έξι διαθέσιμες αποχρώσεις.

Η Porsche δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή της νέας 911 GT3 όμως ο χρονογράφος που είναι εμπνευσμένος από αυτή θα κοστίζει 8.500 δολάρια. Πρόκειται για το πρώτο αξεσουάρ που παρουσιάσει η Porsche για την πιο πρόσφατη δημιουργία της σειράς GT η οποία είναι σίγουρο πως θα κερδίσει μια θέση στις καρδιές των petrolheads.

Porsche-911-GT3-chronograph

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Η νέα Porsche 911 GT3 μας ξεναγεί στην Πράσινη Κόλαση (video)
Porsche: Ξεκινά τη δοκιμή συνθετικών καυσίμων το 2022
Πρώτο επίσημο βίντεο για την Porsche Taycan Cross Turismo