Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτο επίσημο βίντεο για την Porsche Taycan Cross Turismo

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτο επίσημο βίντεο για την Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Πρώτο επίσημο βίντεο για την Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Η νέα shooting brake έκδοση θα ξεχωρίζει για το χωροταξικό της ταλέντο, ενώ θα προσφέρεται και για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Advertisement
Advertisement

Έτοιμη να παρουσιάσει την shooting brake έκδοση της Taycan είναι η Porsche. Ο λόγος για την Cross Turismo, η οποία φέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος είναι πιο ευέλικτη και κρίνεται ικανή να κυκλοφορήσει και σε πιο δύσβατους δρόμους.

Το μοντέλο φέρει την ίδια σχεδίαση με τη saloon Taycan, ενώ οι οποίες διαφορές συναντώνται από τη μεσαία κολώνα (b-pillar) και πίσω. Το μοντέλο θα φέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία, αυξημένη χωρητικότητα για τις αποσκευές, ενώ χάρη στην προσθήκη κάποιων εξαρτημάτων (π.χ. ράγες οροφής) θα διακρίνεται και για την ενισχυμένη πρακτικότητά του.

Επιπροσθέτως, θα προσφέρεται και για off-road εξορμήσεις χάρη στην ύπαρξη μιας λειτουργίας οδήγησης που συναντάμε στα crossover. Ακόμη το σύστημα ανάρτησης είναι ανασχεδιασμένο, προσφέροντας στο μοντέλο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, συγκριτικά με την Taycan.

Advertisement
Advertisement

Στον αντίποδα, τα μηχανικά μέρη θα παραμείνουν ίδια. Θα πρέπει, λοιπόν, να περιμένουμε τις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S.

Σημειώνεται πως μέσω της Taycan Cross Turismo η Porsche θα γίνει η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό shooting brake με ισχυρές επιδόσεις,

Advertisement

Το προφίλ της Taycan Cross Turismo αποκρυπτογραφεί και ο επικεφαλής της γκάμας εκδόσεων Taycan, Stefan Weckbach, ο οποίος έκατσε πίσω από το τιμόνι του shooting brake μοντέλου (με καμουφλάζ) και περιηγήθηκε στους επαρχιακούς δρόμους του δήμου Weissach στην περιοχή Böblingen της Γερμανίας.

Η αποκάλυψη της Taycan Cross Turismo αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Διέλυσε τζαμαρία με Porsche Taycan για να πάρει… views! (video)
Έτσι έσπασε η Porsche Taycan το ρεκόρ ταχύτητας σε εσωτερικό χώρο (video)
Το soundtrack στην οδήγηση της Porsche Taycan

 

Advertisement