Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ριζοσπαστική πρόταση για τη Ferrari Purosangue (εικόνες)

Ελλάδα 1:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ριζοσπαστική πρόταση για τη Ferrari Purosangue (εικόνες)

ΝΕΑ

Ριζοσπαστική πρόταση για τη Ferrari Purosangue (εικόνες)

ΝΕΑ

Ιταλός σχεδιαστής καταθέτει μια εξεζητημένη προσέγγιση για την εμφάνιση της Purosangue, του πρώτου SUV της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο πολυαναμενόμενα αυτοκινητικά γεγονότα του 2022 είναι αναμφίβολα η αποκάλυψη της Purosangue, το μοντέλο-σημαιοφόρος της Ferrari στον κόσμο των SUV.

Όπως είναι γνωστό, το μυστηριώδες υπερυψωμένο σπορ αυτοκίνητο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών. Οι τελευταίες είναι ιδιαίτερα εξονυχιστικές, καθώς η Ferrari θέλει να διασφαλίσει πως το μοντέλο δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από τα μοντέλα του ανταγωνισμού (π.χ. Urus).

Όσο περνάει ο χρόνος, η αγωνία κορυφώνεται και μαζί της ο αριθμός των σχεδιαστών που επιχειρούν να «μαντέψουν» το πώς θα μοιάζει το μοντέλο. Τη δική του… μαντεψιά μας καταθέτει και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Giorgi Tedoradze.

Advertisement
Advertisement

Παρά την ριζοσπαστική του ματιά για την Purosangue και τις ελάχιστες πιθανότητες να έχει «πέσει» μέσα, το ψηφιακό σχέδιο του Ιταλού συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον.

Στο μπροστινό μέρος, το βλέμμα μαγνητίζει το εξωφρενικά εξαγριωμένο ρύγχος της Purosange, με την τεράστια γρίλια και τους εξίσου επιβλητικούς αεραγωγούς. Επιθετικότητα εκπέμπουν και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα που πλαισιώνουν το καπό και παραπέμπουν σε εκείνα της SF90 Stradale.

Advertisement

Αντίστοιχα… τρομακτική είναι και η εικόνα του πίσω μέρους, με τα γιγαντιαία κάθετα πτερύγια, τις δύο εξατμίσεις στο κέντρο (πάνω από την πινακίδα) και την μακροσκελή οριζόντια LED λωρίδα – στις άκρες τις οποίας υπάρχουν από δύο οβάλ φωτιστικά σώματα.

Δεδομένου ότι η Purosangue αναμένεται να συνιστά τη διάδοχο της GTC4lusso, το πιθανότερο είναι να ενσωματώνει έναν 8κύλινδρο των 3,9 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή που έχει αναβαθμιστεί ώστε να φτάνει τα 650 PS.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Θρυλικές αγωνιστικές Aston Martin πωλούνται «πακέτο»
Η Lamborghini Countach LP 500 γίνεται 50 ετών
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF21 (video)

 

Advertisement