Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έμεινες από μπαταρία; Σίγουρα το δικό μου bad luck story σε αφήνει χιλιόμετρα πίσω

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έμεινες από μπαταρία; Σίγουρα το δικό μου bad luck story σε αφήνει χιλιόμετρα πίσω

ΝΕΑ

Έμεινες από μπαταρία; Σίγουρα το δικό μου bad luck story σε αφήνει χιλιόμετρα πίσω

ΝΕΑ

Κι όμως είναι αλήθεια! Όταν κάνουμε σχέδια το σύμπαν γελάει, και μάλιστα δυνατά.

Advertisement
Advertisement

Υποθέτω πως όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε ένα bad luck story, που μας έχει τύχει την πιο ακατάλληλη στιγμή, τη στιγμή που βιαζόμαστε, που θέλουμε να πάμε στη δουλειά μας ή που οριακά προλαβαίνουμε ένα σημαντικό ραντεβού, κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως τα απρόοπτα μπορούν να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ναι, ακόμη και όταν δεν είμαστε μόνοι μας στο αυτοκίνητο, αλλά με όλη την οικογένεια που περιμένει με αγωνία να πάει στην 1η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή μετά από περίπου 2,5 χρόνια. Κάπως έτσι, λοιπόν, με βρήκε κι εμένα το προηγούμενο Σάββατο, που ετοιμαζόμασταν να πάμε στη γιορτή που διοργάνωσε η δουλειά μου, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά των εργαζομένων να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν όλα μαζί.

Ντυμένοι, στολισμένοι και χαμογελαστοί, ετοιμαστήκαμε για το event που περίμεναν πώς και πώς τα παιδιά. Μπαίνοντας όμως στο αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσα να ξεκινήσω συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, μιας και δεν έλεγε να πάρει μπροστά. Μία, δύο, τρεις προσπάθειες, μέχρι να αποδεχτώ ότι μάλλον έμεινα από μπαταρία.

Advertisement
Advertisement

Και κάπου εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι «Άφησα κάποιο φως ή τα alarm αναμμένα;», «Πότε άλλαξα τελευταία φορά μπαταρία στο αυτοκίνητο;», «Χρειάζεται αλλαγή κι εάν ναι πού θα τη βρω πιο εύκολα και γρήγορα, για να μη χάσουμε το event;» Ευτυχώς όμως η Anytime αποδείχτηκε πολύτιμος σύμμαχός μου εκείνη τη στιγμή. Χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο και ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ειδοποίησα την Οδική Βοήθεια της Interamerican μέσω του Drive On.

Anytime Battery on the Spot: υπηρεσία αλλαγής μπαταρίας αυτοκινήτου με τον πιο εύκολο τρόπο!

Advertisement

Τελικά, οι υπηρεσίες της Anytime σού δίνουν τη λύση για ό,τι κι αν χρειαστείς! Τι κι αν βρισκόμουν στον δρόμο και δεν είχα ιδέα ποια ακριβώς ήταν η βλάβη του αυτοκινήτου μου, ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Anytime βρέθηκε στο σημείο που του υπέδειξα σε λίγα μόνο λεπτά. Έλεγξε την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου μου και μου είπε ότι χρειάζεται αλλαγή, προτείνοντάς μου να την αντικαταστήσω με καινούρια στο σημείο που βρίσκομαι.

Έτσι κι έγινε! Μου έδωσε τιμή, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας που χρειάζεται το αυτοκίνητό μου, συμφώνησα κι έγινε η αλλαγή. Μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, όχι μόνο απέκτησα επώνυμη, καινούρια μπαταρία σε πολύ καλή τιμή και με δύο χρόνια εγγύηση, αλλά ταυτόχρονα γλίτωσα πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά μου, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω το πρόγραμμά μου.

Advertisement

Μάλιστα, ακόμη και εάν αποφάσιζα να μην αλλάξω εκείνη τη στιγμή την μπαταρία του αυτοκινήτου μου, θα είχα και πάλι την επιλογή να την αντικαταστήσω όπου κι όποτε επιθυμώ, μιας και θα μπορούσα πολύ απλά να κλείσω ραντεβού με τον συνεργάτη της Anytime, σε όποιο μέρος και ώρα με βόλευε. Δε σου κρύβω ότι η εναλλακτική αυτή, μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, ενώ το γεγονός ότι η Anytime ανέλαβε και την ανακύκλωση της παλιάς μου μπαταρίας, με έκανε να εκτιμήσω ιδιαίτερα την υπηρεσία Battery on the Spot, που είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους πελάτες Anytime που έχουν επιλέξει στην ασφάλιση αυτοκινήτου τους την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας της Interamerican.

Advertisement

Και ναι, πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα πως σταθήκαμε πολύ τυχεροί σε μία απρόοπτη στιγμή, μιας και η Anytime είχε την καλύτερη λύση για εμένα. Χάρη στην ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και την ασφάλεια που μου προσέφερε, μας βοήθησε να μη χάσουμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, αλλά και να αποκτήσω εύκολα και γρήγορα, μία καινούργια και επώνυμη μπαταρία για το αυτοκίνητό μου, στη στιγμή, ειδοποιώντας εύκολα και γρήγορα την Οδική Βοήθεια και αφήνοντας την Anytime να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα!

Ανακάλυψε κι εσύ τις επιλογές ασφάλισης και τις υπηρεσίες της Anytime που διευκολύνουν κάθε στιγμή τις μετακινήσεις σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πώς ένα app στο κινητό με «έσωσε» από μία απρόσμενη κατάσταση!
Smart drive: Οδηγούμε προσεκτικά, επιβραβευόμαστε και βοηθάμε όσους το χρειάζονται
Πώς μπορεί μια ασφάλεια αυτοκινήτου να είναι φιλική προς το περιβάλλον;