Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Smart drive: Οδηγούμε προσεκτικά, επιβραβευόμαστε και βοηθάμε όσους το χρειάζονται

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Smart drive: Οδηγούμε προσεκτικά, επιβραβευόμαστε και βοηθάμε όσους το χρειάζονται

ΝΕΑ

Smart drive: Οδηγούμε προσεκτικά, επιβραβευόμαστε και βοηθάμε όσους το χρειάζονται

ΝΕΑ

Το app που βελτιώνει τις επιδόσεις μας στην οδήγηση, μας ανταμείβει με χαμηλότερα ασφάλιστρα, ενώ παράλληλα ενισχύει την κοινωνική μας υπευθυνότητα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει όσοι χρησιμοποιούμε καθημερινά το οδικό δίκτυο για τις μετακινήσεις μας, διότι έχουμε γίνει μάρτυρες ή έχουμε εμπλακεί σε περιστατικά που επιβεβαιώνουν πως έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε, για να μπορούμε να μιλάμε για οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.

Το μηχανάκι που πέρασε με κόκκινο, το όχημα που διερχόταν με υψηλή ταχύτητα, ο οδηγός που μιλούσε στο κινητό ενώ ήταν εν κινήσει, είναι οι ανησυχητικές εικόνες που αποτελούν καθημερινότητα στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, όσο και αν μας απογοητεύουν, την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν τι χρειάζεται να αλλάξει ο καθένας από εμάς στην οδηγική του συμπεριφορά, για να μοιραζόμαστε ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, στο οποίο θα σεβόμαστε τον ΚΟΚ και θα κινούμαστε προστατεύοντας ο ένας τον άλλο.

Πόσο εύκολο είναι, όμως, να γίνουμε πιο προσεκτικοί οδηγοί; Κι όμως, με τη βοήθεια της τηλεματικής τεχνολογίας, έχουμε πλέον στη διάθεσή μας την επιλογή ασφάλισης αυτοκινήτου και το Smart Drive app που μας εμπνέει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί και μας επιβραβεύει για αυτήν την προσπάθεια. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επενδύσουμε στα προνόμια που μας προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive της Anytime, το οποίο θέλει να βελτιώσει την οδηγική μας συμπεριφορά, επιβραβεύοντάς μας με πολλά οφέλη και για καλό σκοπό!

Η «έξυπνη» εφαρμογή που αξιολογεί και επιβραβεύει την οδήγησή μας

Advertisement
Advertisement

Όλοι κάνουμε λάθη ή γινόμαστε επιρρεπείς ενώ βρισκόμαστε καθοδόν. Το ζήτημα είναι, λοιπόν, να βρούμε ένα δυνατό κίνητρο, το οποίο θα μας επαναφέρει κάθε φορά στον στόχο μας και θα μας υπενθυμίζει πως όσο πιο προσεκτικά οδηγούμε και όσο πιο υπεύθυνοι οδηγοί είμαστε, τόσα περισσότερα κερδίζουμε. Κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και το πρόγραμμα Smart Drive της Anytime, που λειτουργεί μέσω της τηλεματικής εφαρμογής Smart Drive Greece, την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε στο κινητό μας.

Αφού κάνουμε την απαραίτητη εγγραφή και συνδεθούμε, η εφαρμογή Smart Drive αξιολογεί καθημερινά την οδηγική μας συμπεριφορά, λαμβάνοντας υπόψη την τήρηση των όριων ταχύτητας, τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση, το προοδευτικό φρενάρισμα και την επιτάχυνση. Όσο οδηγούμε με ασφάλεια, βελτιώνουμε τα αδύναμα σημεία μας, λαμβάνουμε χρήσιμα tips και συγκεντρώνουμε ένα γενικό σκορ από όλες τις κατηγορίες.

Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή σύμφωνα με το σκορ μας, κερδίζουμε τα αντίστοιχα Smart Points σε κάθε διαδρομή που οδηγούμε προσεκτικά, εξασφαλίζοντας έως και 20% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου μας, ενώ παράλληλα συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς με σημαντικά δώρα και εκπλήξεις.

Advertisement

Ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο σημαίνει και μεγαλύτερη κοινωνική υπευθυνότητα με το Smart Drive της Anytime

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το σύγχρονο πρόγραμμα ασφάλισης Smart Drive της Anytime, δεν περιορίζονται μόνο στη συμμόρφωση των οδηγών ή τη βελτίωση των συνθηκών στο οδικό δίκτυο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το μεγαλύτερο όφελος αυτής της προσπάθειας είναι πως παρακινεί τους ασφαλισμένους να ανακαλύψουν διαφορετικές μορφές κοινωνικής υπευθυνότητας πέρα από την ασφαλή οδήγηση, να βελτιώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά, αποβλέποντας σε ένα μεγαλύτερο σκοπό και να βοηθήσουν όσους το χρειάζονται.

Advertisement

Πιο αναλυτικά, οι ασφαλισμένοι οδηγοί μπορούν να εξαργυρώσουν τα Smart Points σε συνεργάτες της Anytime, όπως το e-food.gr και σύντομα και άλλους, με τη μορφή κουπονιού ή εναλλακτικά, να τα δωρίσουν σε έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό (ΜΚΟ) της επιλογής τους. Ο οργανισμός αυτός μπορεί να είναι η Οργάνωση Γη, τα Παιδικά Χωριά SOS ή η Make Roads Safe Hellas, ενώ ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ποσό που θα δωρίσει μεταξύ 25, 50 ή 100 smart points.

Κάπως έτσι, το όφελος είναι διπλό, αφού δε θα χρειαστεί να ξοδέψει κάτι, όμως, μέσα από τη δική του προσπάθεια να οδηγεί προσεκτικά θα έχει προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο.

Advertisement

Αν θέλουμε, λοιπόν, να μοιραζόμαστε ένα πιο ασφαλές οδικό δίκτυο, το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive της Anytime, μας δείχνει τον δρόμο για να το καταφέρουμε.

Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας και τα στοιχεία του οχήματός μας, μπορούμε να βρούμε ποιο από τα τρία προγράμματα ασφάλισης Smart Drive, το Basic, το Value και το Premium, είναι εκείνο που προσφέρει τις καλύψεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το budget μας.

Έτσι, θα απολαμβάνουμε καθημερινά την ανταμοιβή μίας προσεκτικής οδήγησης, συμμετέχοντας συγχρόνως σε έναν σπουδαίο σκοπό.