Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | Choice SUV

Έδωσε 3.000 ευρώ προκαταβολή για ανύπαρκτο Toyota Yaris!

  • Γιώργος Κ. Ανδρής (ga@newsauto.gr)

Τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει μεροκαματιάρης δεν δίστασε να «αρπάξει» ο επιτήδειος έμπορος των Δυτικών Προαστίων.

Ακόμη ένα θύμα του επιτήδειου εμπόρου μεταχειρισμένων ΙΧ από τα Δυτικά Προάστια βρίσκεται σε απόγνωση καθώς έδωσε προκαταβολή χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο τα οποία είχε αποταμιεύσει από τον χαμηλό μισθό του εδώ και χρόνια και όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ο ανυποψίαστος καταναλωτής έμεινε χωρίς αυτοκίνητο αλλά και χωρίς χρήματα!

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο Newsauto.gr: «Τέλη Αυγούστου επισκέφτηκα την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Περιστέρι όπου είδα και οδήγησα ένα Toyota Yaris Diesel του 2014 και για να το κλείσουμε μου ζήτησε μια προκαταβολή των 3.000 ευρώ και μου ανέφερε ότι η παράδοση θα γινόταν εντός 15 ημερών.

Από τις δύο εβδομάδες σήμερα έχουμε μέσα Νοεμβρίου και έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες και μέχρι στιγμής ούτε αυτοκίνητο ούτε τα χρήματα μου πίσω έχω λάβει. Καλούσα συνεχώς άλλοτε δεν απαντούσαν και άλλοτε όταν απαντούσαν μου έλεγαν ότι θα σε καλέσουμε σε λιγάκι, πράγμα που δεν γινόταν ποτέ. Καθώς πήγαινα τακτικά από το καταστημά του για να δω το τι συμβαίνει το μόνο που άκουγα ήταν δικαιολογίες.

Βλέποντας ότι το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να το παραλάβω του ζήτησα να μου επιστρέψει τα χρήματά μου ωστόσο εκείνος δεν μου τα επέστρεφε και για να με καθησυχάσουν αφού έριχναν ευθύνες ο ένας στον άλλον μου είπαν τελικά ότι θα δώσουμε 1.000 ευρώ λιγότερο από το ποσό που είχαμε συμφωνήσει για το αυτοκίνητο και ότι στις 18 Οκτωβρίου θα παραλάμβανα το αυτοκίνητο.

Τελικά η παράδοση του αυτοκινήτου από Τρίτη θα γινόταν Παρασκευή αλλά για ακόμη μια φορά άκουσα γελοίες δικαιολογίες. Ο εν λόγο κύριος όμως είχε βρει ένα ακριβώς ίδιο αυτοκίνητο από έναν συνεργάτη του με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, αφού συμφώνησα να πάρω έστω αυτό το αυτοκίνητο μου λέει ότι την Δευτέρα και ώρα 10:00 το πρωί να είσαι εδώ αλλά και πάλι αυτοκίνητο δεν πήρα.

Πήγα στην αστυνομία έκανα καταγγελία αλλά μέχρι σήμερα ο άνθρωπος αυτός δρα ελεύθερος και ανενόχλητος προσπαθώντας να βρει και άλλα θύματα. Ακόμη και σήμερα τον καλώ συνεχώς, του στέλνω μηνύματα και πηγαίνω από εκεί μέχρι που κάποια στιγμή μου ζήτησε τον τραπεζικό λογαριασμό για να μου επιστρέψει τα χρήματα. Αφού του τον έδωσε μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες στο κινητό μιας και είχαμε συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων και έδειχνε ότι η μεταφορά τον χρημάτων έχει ολοκληρωθεί, περίμενα δύο μέρες να δω τα χρήματα στο λογαριασμό αλλά και πάλι δεν έλαβα τίποτα.

Σας έστειλα και εγώ με όλο το θάρρος την δική μου περιπέτεια ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε και άλλους ανυποψίαστους καταναλωτές και να σας τονίσω ότι τα χρήματα τα είχα μαζέψει από την δουλειά που έχω λαμβάνοντας έναν πολύ χαμηλό μισθό και τα έχω πραγματικά ανάγκη…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έδωσε 10.000 ευρώ για τρία ανύπαρκτα αυτοκίνητα!
Προσοχή: Απατεώνας πουλά ανύπαρκτα νοικιάρικα αυτοκίνητα
Επιτήδειος έμπορος ΙΧ άλλαξε όνομα στο κατάστημα και συνεχίζει…

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ