Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έδωσε 10.000 ευρώ για τρία ανύπαρκτα αυτοκίνητα!

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έδωσε 10.000 ευρώ για τρία ανύπαρκτα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Έδωσε 10.000 ευρώ για τρία ανύπαρκτα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος έμπορος από τα Δυτικά προάστια «υποσχέθηκε» στον ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων από τον Μάιο ότι θα παραδώσει τα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Ανυποψίαστα θύματα από όλη την Ελλάδα «ψαρεύει» ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τα Δυτικά Προάστια και πλέον δεν διστάζει να εξαπατήσει και επαγγελματίες από τον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων!

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο  Newsauto.gr ιδιοκτήτης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό ο επιτήδειος έμπορος των δυτικών προαστίων από την άνοιξη του 2022 ήταν να του παραδώσει τρία αυτοκίνητα αλλά όπως αποδείχθηκε όχι αυτοκίνητα δεν του παρέδωσε αλλά ο επαγγελματίας έχει χάσει και δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την προκαταβολή που έχει καταθέσει αλλά και από μείωση της δουλειάς που του προκάλεσε η μη παράδοση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο Newsauto.gr ο ιδιοκτήτης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων: «Την άνοιξη που μας πέρασε και ειδικότερα τον Απρίλιο πραγματοποίησα μια παραγγελία τριών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε έμπορο στο Περιστέρι έναντι 19.000 ευρώ με την υπόσχεση ότι θα μου παραδοθούν μετά από ένα μήνα για να προλάβω να τα εντάξω στον επαγγελματικό στόλο οχημάτων μου και να μπορώ να τα ενοικιάζω σε τουρίστες.

Η συμφωνία αφορούσε σε δύο Nissan Micra με κινητήρες 1,2 λίτρου με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2016 και σε ένα Opel Meriva με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2015 με συνολικό τίμημα 19.000 ευρώ.

Μάλιστα είχα τονίσει στον επιτήδειο έμπορο ότι τα αυτοκίνητα προορίζονταν για ενοικιάσεις ώστε να ξεκαθαρίσω από την αρχή την αναγκαιότητα παράδοσή τους εντός του Μαΐου.

Advertisement

Αφού ο επιτήδειος έμπορος μου «υποσχέθηκε» ότι θα μου τα παραδώσει εντός του Μαΐου πραγματοποίησα μια κατάθεση ύψους 10.000 ευρώ μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής στον λογαριασμό του εμπόρου.

Έκτοτε έως και σήμερα ο επιτήδειος έμπορος προβάλλοντας απίστευτες δικαιολογίες δεν μου έχει παραδώσει κανένα αυτοκίνητο με τις οικονομικές απώλειες από τη μη παράδοση των αυτοκινήτων να ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ καθώς δεν είχα τα οχήματα να τα ενοικιάζω στους τουρίστες την σαιζόν που μας πέρασε.

Advertisement

Πρόσφατα επισκέφθηκα το τμήμα Ασφαλείας και κατέθεσα μήνυση αλλά προφανώς πολύ αργά διαπίστωσα ότι ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων φαίνεται ότι την εξαπάτηση την έχει κάνει επάγγελμα!

Εγώ σας στέλνω την δική μου υπόθεση για να την δημοσιοποιήσετε μήπως και γλιτώσει κάποιος άλλος ανυποψίαστος καταναλωτής ή επαγγελματίας και βέβαια κανείς να μην καταθέσει ούτε ένα ευρώ για προκαταβολή αυτοκινήτου και μετά να ακούει αστείες δικαιολογίες για τη μη παράδοση του οχήματος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ανύπαρκτα μεταχειρισμένα ΙΧ!
Επιτήδειος έμπορος ΙΧ άλλαξε όνομα στο κατάστημα και συνεχίζει…
Πωλούσε κλεμμένα ΙΧ με τις άδειες κυκλοφορίας τρακαρισμένων!

Advertisement