Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έχει πολλά να αποδείξει η ηλεκτρική Mercedes G-Class (+video)

Ελλάδα 21:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχει πολλά να αποδείξει η ηλεκτρική Mercedes G-Class (+video)

ΝΕΑ

Έχει πολλά να αποδείξει η ηλεκτρική Mercedes G-Class (+video)

ΝΕΑ

Εν αναμονή της έλευσης της ηλεκτρικής G-Class έχουν αρχίσει τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes EQG, δηλαδή η ηλεκτρική έκδοση της περίφημης G-Class αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της γερμανικής μάρκας. Θα λέγαμε μάλιστα ότι η «ηλεκτρική G-Class» έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της περισσότερο από κάθε άλλο ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz και όχι άδικα, καθώς έχει πολλά να διαχειριστεί με τον ερχομό της.

Εκτός από τον συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνισμό από όλες τις πλευρές στην κατηγορία των ηλεκτρικών 4Χ4, η Mercedes έχει να αντιμετωπίσει και την εσωτερική αμφιβολία που πλανάται στον αέρα για το κατά πόσο η ηλεκτρική EQG θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί την κορυφαία βενζινοκίνητη G-Class.

Advertisement
Advertisement

Για να μπορέσει να σβήσει κάθε αμφιβολία από τους φίλους του μοντέλου και να αρχίσει να δημιουργεί το νέο μύθο της ηλεκτρικής EQG, η Mercedes-Benz δημιούργησε δύο βίντεο στα οποία εμφανίζεται το νέο μοντέλο να δαμάζει τη φύση έχοντας στο πλευρό της την βενζινοκίνητη G-Class.

Το πρώτο βίντεο της Mercedes EQG.

Advertisement

Στο πρώτο βίντεο η EQG σκαρφαλώνει σε έναν κακοτράχαλο δασικό δρόμο παρέα με μία παλαιότερη G280 GE με στόχο να μεταφέρει έναν χαρτοφύλακα στην κορυφή του βουνού. Το δεύτερη βίντεο δείχνει πάλι την EQG αυτήν τη φορά σε έναν χωμάτινο δρόμο παρέα με την βενζινοκίνητη G300 GE πραγματοποιώντας απότομη ανάβαση.

Advertisement

Η Mercedes-Benz δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το νέο της ηλεκτρικό 4Χ4, ωστόσο από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό «θηρίο» έτοιμο να καταπιεί κάθε δύσκολο τερέν. Ένα από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει είναι ότι θα διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και θα αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους, δηλαδή θα είναι πιο ισχυρή από την V8 έκδοση G 63 AMG.

Το δεύτερο βίντεο της Mercedes EQG.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μercedes: Ετοιμάζεται και baby ηλεκτρική G-Class
Δώστε προκαταβολή για «μεταχειρισμένη» Mercedes-AMG One
Τι θα γίνει με τα τζιπ Mercedes και τα Steyr του Στρατού;