Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Dubai Vice» με Lamborghini Urus Performante!

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Dubai Vice» με Lamborghini Urus Performante!

ΝΕΑ

«Dubai Vice» με Lamborghini Urus Performante!

ΝΕΑ

Μεταξύ πολλών άλλων, το χλιδάτο Ντουμπάι διαθέτει και περιπολικά με τα οποία δεν θα ήθελες ποτέ να μπλέξεις.

Advertisement
Advertisement

Ναι, για το Ντουμπάι η χρήση εξωτικών supercars, στη «μάχη» για την καταπολέμηση του εγκλήματος, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά κάθε νέα άφιξη είναι άξια αναφοράς, ιδίως όταν συνδυάζει και την ανάλογη αισθητική.

Σίγουρα ένας παραβατικός τύπος δεν θα νιώσει και πολύ άνετα, αν κοιτάξει τους καθρέπτες του και διαπιστώσει ότι στο… κατόπι του, βρίσκεται ένα εκθαμβωτικό λευκό SUV, με τα σήματα της αστυνομίας και κυρίως με το έμβλημα της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Αν, μάλιστα, αγνοήσει ότι αυτό το αυτοκίνητο έχει ισχύ 657 ίππων, από έναν twin-turbo V8 και ότι μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 306 χλμ./ώρα, τότε τα… νέα είναι ακόμα χειρότερα γι’ αυτόν.

Η συγκεκριμένη Lamborghini Urus Performante δεν αποτελεί «λάφυρο» κάποιας αστυνομικής επιχείρησης και «άλλαξε στρατόπεδο», ως είθισται σε αρκετές των περιπτώσεων. Παραδόθηκε με κάθε επισημότητα, από την ιταλική μάρκα, δια του επικεφαλής της στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Πάολο Σαρτόρι, στον αρχηγό της αστυνομίας του Ντουμπάι, στρατηγό Αχμέντ Μοχάμεντ μπιν Θανί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέντε χριστουγεννιάτικα βίντεο με θέμα το αυτοκίνητο (+video)
Video: Δύο Lamborghini εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα
Στον δρόμο η αντικαταστάτρια της Lamborghini Huracan (+video)