Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δώσανε καινούργια – παλιά Toyota Land Cruiser στον ΟΗΕ

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δώσανε καινούργια – παλιά Toyota Land Cruiser στον ΟΗΕ

ΝΕΑ

Δώσανε καινούργια – παλιά Toyota Land Cruiser στον ΟΗΕ

ΝΕΑ

Η Toyota μένει πιστή στην ενίσχυση των οργανισμών ανθρωπιστικής βοήθειας με το κλασικό Land Cruiser.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλες αναταραχές σε διάφορα σημεία του πλανήτη έχει δημιουργήσει την ανάγκη για ενίσχυση των ανθρωπιστικών οργανισμών που βοηθούν όλους όσους έχουν ανάγκη κυρίως στις εμπόλεμες ζώνες.

Ένα από τα οχήματα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι το Toyota Land Cruiser το οποίο έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της «καριέρας» του σε ανθρωπιστικές αποστολές των Ηνωμένων Εθνών και άλλων οργανισμών.

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε η Toyota συνεχίζει ακάθεκτη να προσφέρει τις υπηρεσίες τις με το αειθαλές Land Cruiser. Αυτήν τη φορά ήταν η Toyota Γιβλαρτάρ που ανέλαβε να κατασκευάσει μια σειρά από Land Cruiser σειράς 70 για τις αυξημένες ανθρωπιστικές ανάγκες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο GDJ76 έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενεί 10 επιβάτες ακολουθώντας τα πρότυπα της αυστραλιανής έκδοσης JDM του αυτοκινήτου. Στη νέα του έκδοση διαθέτει σύστημα αυτόματης προσαρμογής των προβολέων, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και σύστημα infotaiment, ενεργητικό σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και snorkel που τονίζει τη δυνατότητα σκληρής χρήσης σε ακραίες περιοχές.

Advertisement

Ο κινητήρας του Land Cruiser GDJ76 είναι ο τετρακύλινδρος 2,8 λίτρων πετρελαίου ο οποίος αποδίδει 201 ίππους έχοντας μειωμένους ρύπους και καλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκληροτράχηλο όχημα της Toyota περνάει τις προδιαγραφές ρύπων Euro4 κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβει δράση σε πολλές χώρες με τις ελάχιστες προδιαγραφές ρύπων.

Advertisement

Η παράδοση των νέων Toyota Land Cruiser GDJ76 στους διεθνής οργανισμούς θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2024 και τα Ηνωμένα Έθνη θα είναι ο πρώτος οργανισμός που θα παραλάβει τα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Toyota Supra GRMN θα ξετρελάνει τους petrolheads! (+video)
Toyota FT-3e: Mε οθόνες και στο… αμάξωμα!
Έρχεται με φόρα το ηλεκτρικό Toyota Hilux!

 

Advertisement