Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για το Jeep σας από τη Mopar!

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για το Jeep σας από τη Mopar!

ΝΕΑ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για το Jeep σας από τη Mopar!

ΝΕΑ

Η Mopar, η επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, προσφέρει τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο «Winter Check Up 2022-2023» στο Jeep σας, ώστε να είναι πάντα στην άριστη κατάσταση που πρέπει για να πάει παντού στις εξορμήσεις σας με άνεση και ασφάλεια!

Advertisement
Advertisement

Ο χειμώνας σημαίνει μεγαλύτερες απαιτήσεις από το αυτοκίνητό μας και η συντήρησή του είναι απαραίτητη. Φυσικά, αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από έμπιστους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας, όπως είναι οι άνθρωποι της Mopar.

Αυτοί γνωρίζουν απολύτως τι χρειάζεται το Jeep μας, ένα ξεχωριστό όχημα με μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και απαράμιλλή ικανότητα κίνησης σε κάθε επιφάνεια και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η Mopar, πιστή στις αξίες τής διαρκούς προσφοράς στους πελάτες της, διενεργεί την εποχική καμπάνια «Winter Check Up 2022-2023» η οποία αφορά στον δωρεάν έλεγχο 15 σημείων στα μοντέλα τής Jeep. Αυτή θα διαρκέσει από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023, δηλαδή καλύπτει στο σύνολό της τη χειμερινή περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Ο δωρεάν έλεγχος διενεργείται από το επίσημο δίκτυο επισκευαστών τής Jeep και δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της να γνωρίζουν χωρίς κόστος την κατάσταση του οχήματός τους, μέσω μιας εκτεταμένης και ενδελεχούς διαδικασίας.

Αυτή αφορά σε 15 βασικούς τομείς του αυτοκινήτου όπως για παράδειγμα το σύστημα πέδησης, η στάθμη των υγρών του κινητήρα, η κατάσταση του κλιματιστικού συστήματος, η μπαταρία του οχήματος, η κατάσταση των μάκτρων στους υαλοκαθαριστήρες κ.ά.

Advertisement

Όλοι οι έλεγχοι του «Winter Check Up 2022-2023» πραγματοποιούνται από άκρως εξειδικευμένους μηχανικούς και με τη χρήση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Advertisement

Επιπλέον, χάρη στο πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου της Mopar, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της Jeep μπορούν να επωφεληθούν και από έκπτωση 20% στα τακάκια φρένων, στις μπαταρίες και στους υαλοκαθαριστήρες, ανταλλακτικά τα οποία είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση για να είναι δεδομένη η ασφαλής λειτουργία του οχήματος.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου 15 σημείων «Winter Check Up 2022-2023», αλλά και γενικότερα τις προσφερόμενες υπηρεσίες After Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το επίσημο δίκτυο της Mopar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mopar και Genuine Parts αποτελούν μονόδρομο για ένα «υγιές» Jeep!
Πρωτοποριακά προπληρωμένα πλάνα συντήρησης για το Jeep σας
Στη SEMA το πρωτότυπο Jeep CJ Surge (+video)