Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στη SEMA το πρωτότυπο Jeep CJ Surge (+video)

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη SEMA το πρωτότυπο Jeep CJ Surge (+video)

Mobility

Στη SEMA το πρωτότυπο Jeep CJ Surge (+video)

Mobility

Το Jeep CJ Surge Concept κάνει ντεμπούτο στο SEMA Show και ιδιαίτερα στο κομμάτι εκείνο της έκθεσης που φιλοξενεί τις μελλοντικές ηλεκτρικές προτάσεις των εταιρειών.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση SEMA είναι το «ετήσιο συνέδριο» των petrolheads και πολλές εταιρείες, όπως και η Mopar, το «εκμεταλλεύονται» για να δείξουν μελλοντικά τους σχέδια.

Ένα τέτοιο θα μπορούσε να είναι το πρωτότυπο Jeep CJ Surge, το οποίο διαθέτει μια ηλεκτρική μονάδα τεχνολογίας 400 volt, με απόδοση 272 ίππων που έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος, εκεί που το τυπικό CJ είχε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία 50 kWh, η οποία είναι τοποθετημένη εκεί που θα βρισκόταν το πίσω κάθισμα.

Αυτό σημαίνει πως το πρωτότυπο CJ είναι διθέσιο αλλά οι εξαιρετικές ικανότητές του στις εκτός δρόμου περιοχές, παραμένουν ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του. Η μετάδοση της ισχύος γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου. Από τη Mopar δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις για αυτονομία, χρόνους φόρτισης και λοιπά.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο είναι εξοπλισμένο με ανακλινόμενο παρμπρίζ, κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 2 ίντσες και μαύρες ματ ζάντες 18 ιντσών. Τα ελαστικά παντός εδάφους είναι της BF Goodrich και «προδίδουν» τις διαθέσεις των σχεδιαστών του. Όμορφη ρετρό πινελιά είναι η βαφή του αμαξώματος, που συνδυάζεται με προβολείς LED τονίζοντας έτσι το νεωτερισμό της συγκεκριμένης έκδοσης.

Advertisement

Στο εσωτερικό τα bucket καθίσματα με μαύρη επένδυση και τις ραφές σε Surf Blue, ορίζουν ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον, που είναι μάλλον σπαρτιάτικο σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στα σύγχρονα SUV και όχι μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγάπη μου συρρίκνωσα το Jeep Willys!
Mopar και Genuine Parts αποτελούν μονόδρομο για ένα «υγιές» Jeep!
Eπίσημη πρεμιέρα του νέου, μικρού Jeep Avenger στο Παρίσι

 

 

Advertisement