Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτοποριακά προπληρωμένα πλάνα συντήρησης για το Jeep σας

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτοποριακά προπληρωμένα πλάνα συντήρησης για το Jeep σας

ΝΕΑ

Πρωτοποριακά προπληρωμένα πλάνα συντήρησης για το Jeep σας

ΝΕΑ

Η σωστή συντήρηση αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το αυτοκίνητο μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα premium μοντέλο όπως αυτά στη γκάμα της Jeep.

Advertisement
Advertisement

Κορυφαία αυτοκίνητα, με κορυφαίο service και χωρίς δυσάρεστα κόστη…

Έτσι λοιπόν οφείλει κανείς να είναι ιδιαίτερα σχολαστικός τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και το ακριβές πλάνο συντήρησης που συστήνει ο κατασκευαστής με το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Ή πολύ απλούστερα; Τα αφήνεις όλα πάνω στη Mopar με τα προπληρωμένα πλάνα Mopar Vehicle Protection και ξεγνοιάζεις. Τί το πρωτοποριακό σκέφτηκε πάλι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επίσημων συνεργείων της Jeep;

Advertisement
Advertisement

Αγοράζεις ένα προπληρωμένο πακέτο συντήρησης για τα μοντέλα της Jeep που δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη πέντε χρόνια ζωής, βάζεις σε τάξη τη συντήρηση του μοντέλου σου και εξοικονομείς ταυτόχρονα χρήματα από μελλοντικές επισκέψεις στο συνεργείο και πιθανές ανατιμήσεις σε προϊόντα και εργασία. Άλλωστε, όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες το τελευταίο διάστημα των συνεχών ανατιμήσεων, με τις επισκέψεις στα συνεργεία να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτή τη δυσάρεστη τάση.

Στο επίσημο δίκτυο της Jeep λοιπόν, θα αποφύγει κανείς όλους τους απρόβλεπτους παράγοντες που αφορούν την προγραμματισμένη συντήρηση του Jeep που έχει στα χέρια του. Και πως θα συμβεί αυτό; Εκμεταλλευόμενος κάποιος το νέο πρόγραμμα Service Care, αγοράζει συγκεκριμένο αριθμό κουπονιών με διαφορετικά πακέτα συντήρησης. Στη συνέχεια μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης επωφελούμενος σημαντικά ποσά σε σχέση με την κλασσική συντήρηση χωρίς την πρόταση του Mopar Vehicle Protection.

Advertisement

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εννέα διαφορετικούς συνδυασμούς, που αφορούν τα πάντα σχετικά με τη χρήση προγραμματισμένης συντήρησης του αυτοκινήτου και την απόλυτη φροντίδα με ονοματεπώνυμο. Από συμπλήρωμα υγρών, μέχρι χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και κόστους συντήρησης, όλα με τη σφραγίδα της Mopar και τη γνησιότητα που απαιτεί κανείς από ένα premium μοντέλο όπως αυτά της Jeep.

Advertisement

Η συντήρηση με λίγα λόγια γίνεται εύκολη υπόθεση χωρίς μεγάλα κόστη και δυσάρεστες εκπλήξεις, χάρη στο Service Care της Mopar. Μάλιστα, για να ενταχθεί ή να παραμείνει κανείς στο εν λόγο εκπτωτικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα δεν χρειάζεται να περιορίσει τις ετήσιες αποστάσεις που διανύει με το Jeep του, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός χιλιομέτρων ή άλλη προϋπόθεση πέρα από την ηλικία του αυτοκινήτου.

Αποκτήστε λοιπόν τώρα τα προπληρωμένα πακέτα συντήρησης του Mopar Vehicle Protection, δώστε παράταση ζωής στο Jeep σας με τη φροντίδα που του αξίζει και πάρτε τον έλεγχο των οικονομικών χωρίς καμία απολύτως ανατίμηση ή δυσάρεστη χρέωση. Ταυτόχρονα, το επίσημο δίκτυο της Mopar θα δώσει στο αυτοκίνητο σας ότι ακριβώς χρειάζεται, έτσι ώστε οι μετακινήσεις σας να παραμείνουν ασφαλείς και ξέγνοιαστες, όπως εγγυάται η υπογραφή της Jeep και της Mopar.

Advertisement

Κάντε κλικ εδώ και βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα επίσημο δίκτυο της Jeep

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee L: 7θέσιο και… Grand!
80 χρόνια Jeep: Οι 12 κορυφαίες στιγμές της