Mobility

Ferrari: Οι Ιταλοί ετοιμάζουν και άλλα SUV μοντέλα

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Οι Ιταλοί ετοιμάζουν και άλλα SUV μοντέλα

Mobility

Ferrari: Οι Ιταλοί ετοιμάζουν και άλλα SUV μοντέλα

Mobility

Την αρχή θα κάνει η Purosangue αλλά για τη συνέχεια, η Ferrari έχει στα πλάνα της την παρουσίαση κι άλλων SUV μοντέλων που θα αυξήσουν τις επιλογές των ενδιαφερόμενων να αποκτήσουν ένα μοντέλο της θρυλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Purosangue θα είναι το πρώτο μοντέλο από μια σειρά SUV της Ferrari, μεταξύ των οποίων θα υπάρχουν και εξηλεκτρισμένες προτάσεις.

Το νέο SUV της Ferrari Purosangue θα κυκλοφορήσει σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο από τώρα, στις αρχές του 2022 και όπως φαίνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα αποτελέσει τη βάση για μια σειρά μοντέλων με το πολυπόθητο σήμα της Ferrari όπως αποκαλύπτει το περιοδικό CAR που έχει τις πληροφορίες. Η Purosangue έχει τον εσωτερικό κωδικό F175 και όπως είπαμε αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Θα είναι βασισμένη στην αρθρωτή πλατφόρμα της Ferrari για τα μοντέλα με τον κινητήρα μπροστά. Με σχετικά μικρή απόσταση από το έδαφος, το τετραθέσιο μοντέλο θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος ανάρτηση, ενώ ο κινητήρας με τον οποίο θα εφοδιάζεται θα είναι ένας V12 με 800 ίππους και θα ακολουθήσει έκδοση με υβριδικό V8 σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι τα μοντέλα με τους εσωτερικούς κωδικούς F244 και F245 που θα ακολουθήσουν το 2024 και το 2026 αντίστοιχα. Αμφότερα, θα είναι της ίδιας συνομοταξίας αναφορικά με το στυλ του αμαξώματος, δηλαδή θα έχουμε να κάνουμε με ακόμα δύο SUV προτάσεις της Ferrari. Μια από αυτές τις δύο περιπτώσεις, θα είναι διαθέσιμη και ως αμιγώς ηλεκτρική, εγκαινιάζοντας έτσι την εποχή της πλήρους ηλεκτροκίνησης στη Ferrari. Με βάση την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία, θα είναι δυνατή η χρήση 4 ξεχωριστών ηλεκτροκινητήρων σε μια τελείως επίπεδη πλατφόρμα τύπου «skateboard». Η συνολική απόδοση ισχύος για την πλέον «βασική» έκδοση του μοντέλου θα είναι πάνω από 610 άλογα, με μπαταρίες χωρητικότητας 80 kWh. οι αποδόσεις για την Purosangue του Andrei Avarvarii που έχουμε εδώ, είναι εξαιρετικά κοντά σε αυτό που περιμένουμε να δούμε από τη Ferrari στο μέλλον.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Στους δρόμους του Μαρανέλο η πρωτότυπη Ferrari Purosangue (VIDEO)

Η Ferrari Testarossa του μέλλοντος

Advertisement

Θωρακισμένη Ferrari για απόλυτη προστασία