Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το Nissan Z Nismo με τους 500 ίππους (+video)

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές για το Nissan Z Nismo με τους 500 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Δοκιμές για το Nissan Z Nismo με τους 500 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Το coupe μοντέλο της Nissan στην κορυφαία του έκδοση Nismo θα μπορεί να προσφέρει απόδοση ισχύος της τάξης των 500 ίππων και όπως φαίνεται, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Z Nismo με νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και τροχούς από ελαφρύ κράμα μετάλλων, θα έχει και την απόλυτη αναβάθμιση τον twin turbo V6.

Οι φωτογραφίες και το σύντομο video είναι από το Nissan Z Club και έχουν ληφθεί στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου δύο πρωτότυπα εθεάθησαν να κάνουν δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες και σε δημόσιους δρόμους. Το πιο «ελαφρά» καμουφλαρισμένο από τα δύο (το λευκό) μας δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουμε τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό του είναι οι ξεχωριστές εισαγωγές αέρα στις πλευρές και στο κέντρο του. Κοιτώντας τις εικόνες του αυτοκινήτου από το πλάι, διακρίνονται οι νέες ζάντες που θα χρησιμοποιεί η κορυφαία από άποψη απόδοσης έκδοση αλλά και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων που μοιάζουν να είναι «μεταφορά» απευθείας από το Z Performance.

Κατά πάσα πιθανότητα ωστόσο, το μόνο τους κοινό θα είναι το χρώμα στις δαγκάνες, αφού οι δίσκοι των φρένων στην κορυφαία Nismo έκδοση, θα πρέπει να είναι μεγαλύτεροι σε διάμετρο. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας που διακρίνεται είναι σαφώς πιο σπορ. Από προηγούμενες αναφορές στο μοντέλο, ξέρουμε πως η απόδοση του twin turbo V6 μπορεί να φτάνει έως και τους 500 ίππους.

Advertisement

Αυτό σημαίνει πως μιλάμε για μια αύξηση της ισχύος που φτάνει τους 100 ίππους σε σχέση με την μέχρι τώρα δυνατότερη έκδοση του μοντέλου που εμφανίζεται να έχει 406 ίππους. Πάντως όπως φαίνεται και στο σύντομο video, η απόδοση του κινητήρα στη νέα έκδοση Nismo, είναι σημαντικά αναβαθμισμένη και θα πρέπει να περιμένουμε εξαιρετικές επιδόσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων καινούριων αυτοκινήτων – Πρώτη η Opel!
Αυτοκίνητο ανατράπηκε στην Κηφισίας!
Tο Range Rover Velar ανανεώθηκε