Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τι μπορεί να σας συμβεί στο δρόμο…(+video)

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τι μπορεί να σας συμβεί στο δρόμο…(+video)

ΝΕΑ

Δείτε τι μπορεί να σας συμβεί στο δρόμο…(+video)

ΝΕΑ

Οι επιβάτες ήταν αρκετά τυχεροί που δεν τραυματίστηκαν μετά από την ξέφρενη πορεία ενός Toyota Highlander στο Las Vegas. Οι σκηνές είναι κυριολεκτικά σοκαριστικές…

Advertisement
Advertisement

Πλάνα από τον αυτοκινητόδρομο Nevada Highway Patrol-Southern Command δείχνει το Highlander να γλιστρά εκτός ελέγχου στο δρόμο πριν καβαλήσει τη νησίδα και χτυπήσει με διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η δύναμη της πρόσκρουσης αναποδογυρίζει το SUV στο πλάι και το κάνει να περιστρέφεται στον αέρα και να καταλήγει στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Το Toyota φαίνεται να προσγειώνεται στους τροχούς του όταν βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, αναγκάζοντας έναν οδηγό διερχόμενου οχήματος να πραγματοποιήσει δύσκολο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση. Το SUV συνέχισε να ολισθαίνει κατά μήκος του δρόμου πριν εξέλθει από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Advertisement
Advertisement

Στο Twitter αναφέρθηκε από τις αρχές πως ο αυτοκινητόδρομος Nevada Highway Patrol ήταν βρεγμένος και επομένως ολισθηρός κάτι που έπαιξε ρόλο στο τρομακτικό ατύχημα.

«Είμαστε ευτυχείς να κάνουμε ένα διάλειμμα από την αφόρητη ζέστη με λίγη βροχή, αλλά ζητάμε από όλους τους οδηγούς να κινούνται πιο αργά και προσεκτικά σε αυτές τις συνθήκες», τονίστηκε με έμφαση.

Αναφέρθηκε επίσης ότι όλοι οι επιβάτες του μεγάλου SUV φορούσαν ζώνες ασφαλείας τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τροχαία ατυχήματα: Ραγδαία αύξηση μετά από τη νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας (+video)
Ο κορωνοϊός γλίτωσε ζωές στα… τροχαία ατυχήματα
ΗΠΑ: Καταγραφή ατυχημάτων αυτοκινήτων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης