Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως θα είναι η επόμενη BMW X3

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως θα είναι η επόμενη BMW X3

ΝΕΑ

Δείτε πως θα είναι η επόμενη BMW X3

ΝΕΑ

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές της νέας γενιάς της Χ3, η οποία υπόσχεται πολλά περισσότερα από την τωρινή σε κάθε της σημείο και τομέα.

Advertisement
Advertisement

Έξι χρόνια πωλήσεων έχει κλείσει στο ευρύ κοινό η τελευταία BMW X3 και θα συνεχίσει έτσι μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα η επόμενη γενιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο premium SUV της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται στο τελικό του στάδιο όσον αφορά την εξέλιξή του, με τις δοκιμές και τη δυναμομέτρηση να πραγματοποιούνται ήδη αυτή την περίοδο.

Αρκετά πρωτότυπα έχουν εμφανιστεί σε δημόσιους δρόμους να δοκιμάζονται και ορισμένες φωτογραφίες μαρτυρούν πράγματα και μας δίνουν μία μικρή πρόγευση.

Advertisement
Advertisement

Από αυτές, γίνεται κατανοητό ότι θα εξελιχθεί σημαντικά από τον προκάτοχό του. Εξωτερικά, μοιάζει να ξεχωρίζει ήδη από τα εμπρός και πίσω φανάρια, όπως και από τις χειρολαβές του, τουλάχιστον στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες που μας χαρίζει το kolesa.ru.

Η καμπίνα θα έχει ένα ολοκαίνουριο infontainment 14,9 ιντσών, ο λεβιές των ταχυτήτων θα είναι μίνιμαλ, ενώ οι διακόπτες θα είναι επίσης διαφορετικοί στο πρότυπο των πιο πρόσφατων Χ1/ Χ2.

Advertisement

Στις φωτογραφίες του πρωτότυπου φάνηκε να υπάρχει τάπα καυσίμου στο πίσω δεξιά μέρος, γεγονός που μαρτυρά την ύπαρξη κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λείπει η μπαταρία και ο ηλεκτροκινητήρας από το αυτοκίνητο, διότι η BMX iX3 όπως θα ονομαστεί αναμένεται να ανταγωνιστεί την Porsche Macan EV.

Η επόμενη γενιά BMW X3 αναμένεται σε μερικούς μήνες να κάνει την πρώτη της εμφάνιση διαδικτυακά, επομένως οι… ανυπόμονοι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ. Το λανσάρισμα αναμένεται προς τα τέλη του 2024, ενώ η τιμή του απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι υψηλότερη από την τωρινή 3η γενιά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρική η επόμενη BMW X3 M;
Πότε θα δούμε την καινούργια BMW X3;
Είναι αυτό το ηλεκτρικό μέλλον των BMW Touring;