Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρική η επόμενη BMW X3 M;

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική η επόμενη BMW X3 M;

Mobility

Ηλεκτρική η επόμενη BMW X3 M;

Mobility

Η εξέλιξη της επόμενης γενιάς της X3, έχει ήδη ξεκινήσει από τη BMW που όπως κάνουν όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, «βλέπουν πολύ μπροστά».

Advertisement
Advertisement

Οι δοκιμές εξέλιξης για την επόμενη γενιά της BMW X3 έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει και έχουμε ήδη τις πρώτες φήμες που ακολουθούν το δημοφιλές SUV.

Στο BMWBLOG που έχει πάρα πολλές φορές έγκυρες πληροφορίες για το μέλλον των μοντέλων της Γερμανικής εταιρείας, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις πως η επόμενη γενιά της X3, θα έχει στην κορυφή της γκάμας της μια αμιγώς η ηλεκτρική «M» εκδοχή. Επικαλούμενη ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, η συγκεκριμένη αναφορά κάνει λόγο για παύση της παραγωγής της X3 M με τον εξακύλινδρο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα συμβεί μόλις η γενιά του μοντέλου που βρίσκεται τώρα στις αγορές, ολοκληρώσει τον κύκλο της. Η αντικατάστασή της, πιστεύεται ότι θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική Neue Klasse, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2025. Τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα που θα χρησιμοποιούν τη νέα αυτή πλατφόρμα, θα είναι ένα νέο i3 και το iX3 επόμενης γενιάς.

Το BMWBLOG συνεχίζει εικάζοντας πως η σπορ ηλεκτρική εκδοχή του SUV μοντέλου, προορίζεται για κυκλοφορία το 2026 ή το 2027, κάτι που φαίνεται λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η υπάρχουσα γενιά του μοντέλου θα είναι στην αγορά μέχρι και το 2025. Η ηλεκτρική X3 M, λέγεται πως θα είναι η ισχυρότερη Χ3 στην ιστορία του μοντέλου, με μια απόδοση που θα ξεπερνά –κατά πολύ- τους 503 ίππους της υπάρχουσας X3 M που έχουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW: Πιο φθηνές και πιο αποδοτικές οι μπαταρίες νέας γενιάς
Όλα όσα γνωρίζουμε για το καινούργιο Land Rover Discovery
Το όραμα της CUPRA

Advertisement