Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε 10 δυνατές Mercedes να κάνουν 0-100 (VIDEO)

Ελλάδα 4:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε 10 δυνατές Mercedes να κάνουν 0-100 (VIDEO)

ΝΕΑ

Δείτε 10 δυνατές Mercedes να κάνουν 0-100 (VIDEO)

ΝΕΑ

Μερικά από τα δυνατότερα πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο, ανήκουν στη Mercedes-Benz και στο video που ακολουθεί, έχουμε κάποια από αυτά στη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο μοντέλο που εμφανίζεται είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και έχει τη μορφή της Mercedes-Benz 300SL.

Φτάνει τα 100 χλμ./ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα, χρόνος που κρίνεται ως ιδιαίτερα καλός με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο που εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο, καθώς αμέσως μετά βλέπουμε ένα σπάνιο πρωτότυπο της Mercedes, την C111, ένα από τα 16 που κατασκευάστηκαν. Το πρωτότυπο αποδείχτηκε ελαφρώς πιο αργό από την 300SL και χρειάστηκε 10,28 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ένα άλλο πραγματικά ενδιαφέρον αυτοκίνητο που παρουσιάζεται είναι το Mercedes-Benz 600 Pullman του  1980. Είναι μια limo που προφανώς και δεν έχει καμία επαφή με τη επίτευξη καλών επιδόσεων, οπότε και τα 17,67 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα, φαίνονται φυσιολογικά. Απολαύστε το video με τις διαδοχικές επιταχύνσεις των αυτοκινήτων της Mercedes που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στο δρόμο. Είναι σίγουρα ένα από τα video εκείνα που μας δίνουν μια σύνδεση με το παρελθόν, με ένα πολύ ζωντανό και άμεσο τρόπο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αυτή είναι η πιο ακριβή Mercedes Benz 300 SL στην ιστορία

Έρχεται η ηλεκτρική Mercedes EQS

Advertisement

Δωρεάν χιλιόμετρα για τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Mercedes