Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δύο Nissan NV300 Combi για την Πολιτική Προστασία Ηπείρου

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο Nissan NV300 Combi για την Πολιτική Προστασία Ηπείρου

ΑΓΟΡΑ

Δύο Nissan NV300 Combi για την Πολιτική Προστασία Ηπείρου

ΑΓΟΡΑ

Πρόσφατα η Πολιτική Προστασία Ηπείρου προμηθεύτηκε δύο Nissan NV300 Combi,  στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών της.

Advertisement
Advertisement

Η προμήθεια των δύο Nissan NV300 Combi πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

 

Το νέο Nissan NV300 Combi έρχεται με ένα πακέτο μηχανολογικών και τεχνολογικών βελτιώσεων, με έμφαση στην ασφάλεια, την χρηστικότητα και την οικονομία.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο κινητήριο σύνολο Euro 6D Full, μια αισθητικά βελτιωμένη εμφάνιση και πλήθος νέων τεχνολογιών, που προσφέρουν ακόμα περισσότερες ανέσεις και πρακτικότητα.

Για να βελτιωθεί η άνεση του οδηγού, η καμπίνα του NV300 έχει ανανεωθεί πλήρως. Τα εσωτερικά καθίσματα μπορούν να διαμορφωθούν με διάταξη  5, 6, 8 και 9 θέσεων  για βέλτιστη ευελιξία, με πτυσσόμενο και αφαιρούμενο κάθισμα επιβατών και αναδιπλούμενα καθίσματα.

Advertisement

Εξωτερικά, το νέο NV300 ξεχωρίζει χάρη στη νέα μάσκα interlock, ενός σχεδιαστικού στοιχείου  που χαρακτηρίζει τη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan.

Στις επιπρόσθετες αναβαθμίσεις του εξωτερικού περιλαμβάνεται  μια νέα  μπροστινή μετώπη που πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED και μια χαρακτηριστική «υπογραφή» Nissan με φώτα ημέρας.

Advertisement

Βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία

Το NV300 επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης στην οδήγηση (ADAS), για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Ανάλογα με τις εκδόσεις, το νέο NV300 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Distance Warning. Επιπλέον, tο όχημα διαθέτει δύο νέους, βελτιωμένους μπροστινούς αερόσακους επιβατών.

Advertisement

Οι λύσεις πολυμέσων υψηλής απόδοσης, υποστηρίζονται  από μια οθόνη NissanConnect πολλαπλής αφής, μεγέθους 8 ιντσών. Το NissanConnect παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες λειτουργίες infotainment και πλοήγησης στα χέρια τους,  με απρόσκοπτη σύνδεση μέσω smartphone (Android Auto και Apple CarPlay).

Κινητήρια σύνολα Euro 6D Full

Το νέο NV300 γίνεται  ακόμα πιο δυνατό,  χάρη στη διάθεση δύο επιλογών ισχύος του 2.0L dCi  κινητήρα με 150 (MT & AT) και 170 ίππους (AT). Όλες οι εκδόσεις πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών Euro 6D Full της Ευρώπης.

Όπως όλα τα LCV της Nissan, το νέο NV300 Combi υποστηρίζεται από μια πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρουσίαση για το ανανεωμένο Nissan NV300 Combi
Αυτό θα μπορούσε να είναι το «καυτό» Nissan Z Nismo
Nissan Patrol: Γιορτάζει 70 χρόνια