Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Παρουσίαση για το ανανεωμένο Nissan NV300 Combi

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρουσίαση για το ανανεωμένο Nissan NV300 Combi

Fleet Cars

Παρουσίαση για το ανανεωμένο Nissan NV300 Combi

Fleet Cars

Οι αναβαθμίσεις αφορούν τον κινητήρα, την εμφάνιση αλλά και τις ενσωματωμένες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Με νέο κινητήριο σύνολο, πολλές νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένη εμφάνιση θα προσφέρεται στην αγορά το ανανεωμένο Nissan NV300 Combi, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η καμπίνα του είναι πλήρως φρεσκαρισμένη, ενώ διατίθεται με διάταξη 5, 6, 8 και 9 θέσεων με πτυσσόμενο και αφαιρούμενο κάθισμα επιβατών και αναδιπλούμενα καθίσματα. Στο κέντρο δεσπόζει ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό με κουμπιά από σατινέ χρώμιο και σκούρο ανθρακί χρώμα. Εκεί φιλοξενείται και μια οθόνη αφής NissanConnect 8 ιντσών με σύνδεση μέσω smartphone (Android Auto και Apple CarPlay).

Advertisement
Advertisement

Ο αυξημένος  χώρος αποθήκευσης που υπερβαίνει τα 88 λίτρα (συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου αποθήκευσης  κάτω από καθίσματα των επιβατών, χωρητικότητας  54 λίτρων) δίνει στο νέο NV300 μία από τις καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης στην αγορά.

Εξωτερικά, συναντάται μια νέα μάσκα interlock, νέα  μπροστινή μετώπη που πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED και μια χαρακτηριστική “υπογραφή” Nissan με φώτα ημέρας, ενώ προαιρετικά διατίθενται ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Ασφάλεια

Advertisement

Έχουν ενσωματωθεί νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης στην οδήγηση (ADAS), μεταξύ των οποίων Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Distance Warning. Επιπλέον, προσφέρονται δύο νέοι βελτιωμένοι μπροστινοί αερόσακοι επιβατών.

Advertisement

Εκδόσεις ισχύος

Επιπροσθέτως, έχουν εισαχθεί τρεις (3) επιλογές ισχύος του δίλιτρου dCi κινητήρα με 110, 150 και 170 ίππους, οι οποίες πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών Euro 6D Full της Ευρώπης. Η έκδοση ισχύος των 110ps συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο, εκείνη με τα 170 ps με αυτόματο, ενώ στην 150 ps ο οδηγός καλείται να επιλέξει το κιβώτιο της αρεσκείας του.

Όπως όλα τα LCV της Nissan, το νέο NV300 υποστηρίζεται από πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χιλιομέτρων, ενώ θα διατεθεί στη χώρα μας τον Μάιο του 2021.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πρώτη δοκιμή: Νέο Nissan Micra 1.0T 92 PS
Θα κατασκευάσει η Nissan το Apple Car;
Η Nissan εξηγεί την επιστήμη πίσω από το καμουφλάζ πρωτοτύπων