Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο σπέσιαλ Maserati GranTurismo στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο σπέσιαλ Maserati GranTurismo στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

ΝΕΑ

Δύο σπέσιαλ Maserati GranTurismo στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

ΝΕΑ

Με δύο αυτοκίνητα από το πρόγραμμα Fuoriserie, η Maserati συμμετέχει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο στην εβδομάδα σχεδίου του Μιλάνου.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati έχει δύο μοναδικές GranTurismo, τη Luce και την Prisma, για το Milan Design Week που θα γίνει στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, μεταξύ 17 και 23 Απριλίου.

Τα δύο αυτοκίνητα εμφανίζονται με ιδιαίτερα τονισμένα στοιχεία στη σχεδίασή τους και δεν έχουν αλλαγές στους κινητήρες και την απόδοση. Η ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Maserati το πρόγραμμα Fuoriserie, είναι το δυνατό κομμάτι της συγκεκριμένης διπλής παρουσίασης.

Το Luce αντικατοπτρίζει τον πειραματισμό και την ερευνητική ικανότητα της Maserati, με το αυτοκίνητο να διαθέτει χρωματικό φινίρισμα που παραπέμπει σε καθρέφτη. Στο εσωτερικό, οι σκέψεις για το μέλλον συνεχίζονται με το Econyl -ένα αναγεννημένο νάιλον από τη Maserati- να βρίσκεται ως υλικό επένδυσης σε όλη την καμπίνα, στο ταμπλό αλλά και τα πάνελ των θυρών.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, το Prisma διαθέτει 14 διαφορετικά χρώματα στο αμάξωμά του, με τα 12 από αυτά, να είναι επιλεγμένα από τα πιο δημοφιλή GranTurismo του παρελθόντος. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει το Amaranto από τη Maserati A6 1.500 του 1947 και το Oro Longchamps που κοσμούσε τη Maserati Khamsin του 1973. Στο σχέδιο περιλαμβάνονται επίσης 8.500 ζωγραφισμένα στο χέρι γράμματα, που συνθέτουν τα ονόματα διαφόρων μοντέλων στην ιστορία της Maserati.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται ο καινούργιος «Άσσος» της BMW
Παίκτης του Masterchef έπεσε θύμα διάρρηξης
Breitling Top Time Classic Cars: Ώρα νοσταλγίας