Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ο καινούργιος «Άσσος» της BMW

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται ο καινούργιος «Άσσος» της BMW

ΝΕΑ

Έρχεται ο καινούργιος «Άσσος» της BMW

ΝΕΑ

Η BMW παρά την στροφή προς την ηλεκτροκίνηση δεν γυρίζει την πλάτη της σε ένα από τα πιο δημοφιλή της «συμβατικά» μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα πολλά και μεγάλα σχέδιά της για ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια, η BMW δεν παραλείπει να ρίχνει το ενδιαφέρον της και στις μικρές κατηγορίες.

Εκεί δηλαδή που άλλες εταιρίες (βλέπε Mercedes) αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις, καθώς πολλοί παράγοντες έχουν κάνει ασύμφορη αυτή την κατηγορία.

Οι Βαυαροί λοιπόν ετοιμάζουν εντατικά τη νέα Σειρά 1, η οποία θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν θα υπάρχουν κάποιες δραστικές αλλαγές στην σχεδίαση και την γενικότερη τοποθέτηση του αυτοκινήτου στην αγορά.

Τα αυτοκίνητα των δοκιμών είναι καλυμμένα με καμουφλάζ, οπότε μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στα εμπρός φωτιστικά σώματα και τη μάσκα, με ελαφρές διαφοροποιήσεις και στις εισαγωγές αέρα.

Η όλη σχεδιαστική προσέγγιση δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά, ούτε βέβαια και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μέσα, με οθόνες πίσω από την ενιαία καμπύλη επιφάνεια, και διαφορετική σχεδίαση στην κονσόλα με νέους διακόπτες χειρισμού του κιβωτίου.

Advertisement

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι αν θα πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο ή για μία αναβάθμιση. Πάντως η υπάρχουσα γενιά βρίσκεται στην αγορά από το 2019, και ήταν η πρώτη με την κίνηση εμπρός και χρήση της πλατφόρμας UKL2.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες, προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρακτικά θα παραμείνει η υπάρχουσα γκάμα που γνωρίζουμε από το μοντέλο που κυκλοφορεί, και ίσως δούμε κάποιες περισσότερες εξηλεκτρισμένες επιλογές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα κρυφά μυστικά της πιο ακριβής BMW παραγωγής
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα BMW iX2
BMW R18 Iron Annie: Customizing χωρίς όρια