Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο ακόμη… James Bond σε θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης!

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο ακόμη… James Bond σε θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης!

ΝΕΑ

Δύο ακόμη… James Bond σε θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης!

ΝΕΑ

Οι υποψήφιοι οδηγοί επιχείρησαν να αντιγράψουν χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα.

Advertisement
Advertisement

Απτόητοι συνεχίζουν οι επιτήδειοι που θέλουν να περάσουν τις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης με δόλιους τρόπους χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Ωστόσο όπως αποδεικνύεται οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Μεταφορών κάνουν καλά τη δουλειά τους έχοντας αποτρέψει και παραπέμψει στη Δικαιοσύνη πολλούς επιτήδειους υποψήφιους οδηγούς.

Αυτή τη φορά οι υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής απέτρεψαν δύο απόπειρες αντιγραφής υποψήφιων οδηγών κατά τη διαδικασία των θεωρητικών εξετάσεων (σήματα) σε μόλις 24 ώρες!

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη απόπειρα διαπιστώθηκε στο εξεταστικό κέντρο του Βόρειου Τομέα και η δεύτερη στον Κεντρικό Τομέα.

Οι εν λόγω υποψήφιοι επιχείρησαν να αντιγράψουν με ηλεκτρονικά μέσα. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν να φέρουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό (δέκτη σήματος, κάμερα, modem, κάρτα sim).

Τα παραπάνω βρέθηκαν ύστερα από σωματικό έλεγχο που διεξήχθη στο χώρο των εξετάσεων από αστυνομικούς των Τμημάτων  Ασφαλείας Αμαρουσίου και Παπάγου, οι οποίοι επιλήφθηκαν αντίστοιχα των περιστατικών.

Advertisement

Να υπενθυμίσουμε πως άμεσα όλες οι αίθουσες θα εξοπλιστούν με καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό όπου θα μπλοκάρεται το σήμα των κινητών τηλεφώνων ή άλλων συσκευών ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το αδιάβλητο του συστήματος των εξετάσεων οδήγησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πήγαν να δώσουν εξετάσεις με εξοπλισμό… James Bond!
Στο Λύκειο οι θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης!
Τέλος η αδιαφάνεια στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος!

Advertisement