Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγαν να δώσουν εξετάσεις με εξοπλισμό… James Bond!

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήγαν να δώσουν εξετάσεις με εξοπλισμό… James Bond!

ΝΕΑ

Πήγαν να δώσουν εξετάσεις με εξοπλισμό… James Bond!

ΝΕΑ

Οι εξεταστές αντιλήφθηκαν ότι οι υποψήφιοι οδηγοί «αντιγράφουν» και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Advertisement
Advertisement

«Ντυμένοι» με hitech εξοπλισμό τύπου… James Bond ήγαν να δώσουν θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης δύο υποψήφιοι οδηγοί αλλά τελικά βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς οι εξεταστές αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν τους άνδρες από το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

Οι υποψήφιοι οδηγοί φορούσαν ειδικές «ψείρες» ενώ στα πουκάμισά τους είχε τοποθετηθεί ένας αυτοσχέδιος ηλεκτρονικός μηχανισμός με προσαρμοσμένη κάμερα στο ένα κουμπί τους καθώς και μια ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα SIM!

Advertisement
Advertisement

Με αυτό τον τρόπο οι «συνεργοί» τους έβλεπαν τις ερωτήσεις που αντίκριζαν και οι υποψήφιοι οδηγοί στις οθόνες των υπολογιστών και στη συνέχεια μέσω της ψείρας τους έδιναν τις σωστές απαντήσεις.

Το περιστατικό συνέβη στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψήφιων οδηγών και εκτός από τις Αρχές αμέσως ενημερώθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη και βέβαια η υπόθεση απεστάλη στον Εισαγγελέα.

Η Αντιπεριφέρειαρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη Διοίκησή μας βασική προτεραιότητα. Με γεγονότα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών είμαστε αμείλικτοι, πολύ περισσότερα με συμβάντα ύψιστης σημασίας τα οποία σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε κάθε τέτοιου είδους περιστατικό που θα υπονομεύσει την προσπάθειά μας και το έργο μας που στόχο έχει την αποτελεσματική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος η αδιαφάνεια στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος!
Αποκλειστικό: Έτσι θα γίνονται οι νέες αδιάβλητες εξετάσεις για δίπλωμα!
Διπλώματα: Αυξημένα μέτρα προστασίας σε εξετάσεις και μαθήματα