Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική η επιστροφή της Mitsubishi

Ελλάδα 22:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμική η επιστροφή της Mitsubishi

ΝΕΑ

Δυναμική η επιστροφή της Mitsubishi

ΝΕΑ

Τα τελευταία χρόνια η Mitsubishi φαίνεται να έχει κάνει «κράτει» στη δραστηριότητα εξέλιξης και παρουσίασης καινούργιων μοντέλων της. Όμως, αυτό φαίνεται να αλλάζει πλέον.

Advertisement
Advertisement

Η επαναφορά τής Mitsubishi στο δημιουργικό προσκήνιο δείχνει να είναι εντυπωσιακή, τουλάχιστον για τα μέχρι πρότινος δεδομένα της. Τον περασμένο Μάρτιο τα στελέχη της ανακοίνωσαν ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο ονομάστηκε «Challenge 2025».

Όπως προσδιορίζεται από τον χαρακτηρισμό του, αφορά στα νέα μοντέλα της τα οποία έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ως και το 2025, δηλαδή εντός των επόμενων δυόμισι ετών.

Μια ματιά σε αυτό δείχνει την παρουσίαση έξι νέων και επανασχεδιασμένων μοντέλων εντός του 2023 και συνολικά 16 ως το τέλος εκείνης της χρονιάς!

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τo καινούργια ASX, το οποίο θα είναι το Renault Captur σε υλοποίηση της Mitsubishi, το νέο Delica και ένα «μικρό SUV», όπως περιγράφεται.

Πέραν αυτών, θα υπάρχουν τα νέα Colt (που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Ιουνίου) και L200, καθώς και ένα σπορ μοντέλο. Τα καινούργια αυτοκίνητα της Mitsubishi δεν θα είναι μόνο για την ευρωπαϊκή αλλά και για την ιαπωνική και την αμερικανική, όπως και για τις χώρες της ανατολικής Ασίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη γεύση από το επόμενο Mitsubishi L200
Νέα δεδομένα για τη συμμαχία Renault- Nissan
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi ASX