Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Porsche 356A είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η Porsche 356A είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται

ΝΕΑ

Αυτή η Porsche 356A είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται

ΝΕΑ

Λίγα μοντέλα της Porsche είναι τόσο συμβολικά όσο η 356A και αν έχετε γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό, ένα εκπληκτικό κομμάτι δημοπρατείται μέσω της Bring A Trailer.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η 356A είναι μοντέλο του 1959 και έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να χρησιμοποιείται και να διαπρέπει σε ιστορικά ράλι.

Πωλείται με όλα τα κομφόρ της εποχής της, όπως είναι δηλαδή ο εφεδρικός τροχός, ο πυροσβεστήρας, τα αρχεία κατασκευής κινητήρα όπως και άλλα πολύτιμα έγγραφα, κάπου στην Καλιφόρνια.

Η υποβολή προσφορών έφτασε παρακαλώ τα 85.000 δολάρια, με έξι μόλις μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας. Το αυτοκίνητο σημειώστε πως εγκατέλειψε το τότε εργοστάσιο της Porsche σε μαύρη απόχρωση, αλλά έκτοτε ξαναβάφτηκε προσεκτικά στην ιδιαίτερη απόχρωση Meissen Blue.

Advertisement
Advertisement

Η σπάνια Porsche περιλαμβάνει επίσης τάπα καυσίμου σε στιλ Le Mans, αεριζόμενο κάλυμμα κινητήρα, δερμάτινα λουράκια στο καπό, καθρέφτη στην πλευρά του οδηγού και έξτρα κίτρινα φώτα. Οι αγωνιστικές καταβολές της δηλαδή είναι κάτι παραπάνω από έκδηλες.

Το γερμανικό αυτοκίνητο φορά ελαστικά διάστασης 175/70 της Avon σε ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Το αυτοκίνητο έχει επίσης αναβαθμισμένα φρένα με τέσσερα δισκόφρενα τροχούς και αμορτισέρ Koni στην ανάρτηση, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει η λίστα εξοπλισμού.

Advertisement

Στην καμπίνα υπάρχουν μαύρα καθίσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά πάνελ θυρών, μεταλλικό ταμπλό και γκρι επενδύσεις στο δάπεδο. Ένα roll bar έχει επίσης τοποθετηθεί πίσω από τα καθίσματα και το αυτοκίνητο διαθέτει πυροσβεστήρα, ιμάντες Impact Racing και πλευρικά παράθυρα της Lexan. Υπάρχει επίσης ένα τιμόνι με τρεις ακτίνες από ξύλο.

Advertisement

H κλασική σπάνια Porsche είναι εξοπλισμένη με κινητήρα flat-four 1,7 λίτρων που τροποποιήθηκε το 2013 και συνδυάζεται με τετρατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ανήκε κάποτε στον νικητή του Indianapolis 500 το 1985, Danny Sullivan.

Διαβάστε επίσης:
Η Porsche 356 της Emory Motorsport έχει ενδιαφέρον
Η Porsche 356 του Walter Röhrl διαθέτει κινητήρα 911 Turbo
Ηλεκτρικές οι νέες Porsche 718 Cayman & Boxster;

 

Advertisement