Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία Porsche για τον COVID-19

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοπρασία Porsche για τον COVID-19

ΝΕΑ

Δημοπρασία Porsche για τον COVID-19

ΝΕΑ

Η τελευταία 911 (991) Speedrster πρόκειται να δημοπρατηθεί από την Porsche μέσω του οίκου RM Sotheby’s με τα έσοδα να διατίθενται μέσω της United Way για την καταπολέμηση του COVID-19.

Advertisement
Advertisement

Μια γενναιόδωρη κίνηση από την Porsche που θα προσφέρει από τις 15 Απριλίου σε δημοπρασία (έως τις 22/4) την τελευταία 911 Speedster, με τα έσοδα να προορίζονται για τους σκοπούς της οργάνωσης United Way και την υποστήριξη της έρευνας για τον Κορονοϊό. Η συγκεκριμένη 911 Speedster είναι με το Heritage Design Package και σε απόχρωση GT Silver Metallic.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχει ταξινομηθεί και στο κοντέρ της γράφει μόλις 32 χιλιόμετρα. Το μοτέρ της είναι ατμοσφαιρικό 4λιτρο 6κύλινδρο Boxer με απόδοση 509 ίππων. Η μετάδοση γίνεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι 309 χλμ./ώρα. Εκτός από το αυτοκίνητο, ο πλειοδότης να παραλάβει και ένα ρολόι 911 Speedster Heritage Design Chronograph σε σχέδιο της Porsche Design, Ελβετικής κατασκευής, που θα φέρει και τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου πάνω του.

Επιπλέον, ο πλειοδότης θα κερδίσει και μια ξενάγηση στα «παρασκήνια» της δημιουργίας του σχεδιαστικού κέντρου της Porsche, ενώ το αυτοκίνητο θα του παραδοθεί από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Porsche B. Αμερικής, Klaus Zellmer.

Advertisement