Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία για τρεις εκπληκτικές Aston Martin

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία για τρεις εκπληκτικές Aston Martin

ΝΕΑ

Δημοπρασία για τρεις εκπληκτικές Aston Martin

ΝΕΑ

Η Silverstone Auctions ανακοίνωσε την πρώτη δημοπρασία για το 2021, με τις τρεις Aston Martin στη λίστα να δίνουν άλλο αέρα στην εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

Το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία από την Silverstone Auctions, με δυνατότητα online συμμετοχής για όσους θέλουν.

Αυτή η «υβριδική» μορφή δημοπρασιών, συνδυάζει τις παραδοσιακές διαδικασίες με την ασφάλεια του σπιτιού για όσους θέλουν να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως. Μέσα στο 2020, οι τρεις από τις τέσσερις εκδηλώσεις του είδους που έγιναν από την Silverstone Auctions είχαν αυτή τη μορφή και σε όλες σημειώθηκε αξιόλογη επιτυχία. Ο κατάλογος των αυτοκινήτων διαμορφώνεται ήδη με μερικές υπέροχες περιπτώσεις όπως είναι οι τρεις εξαιρετικές Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη είναι μια εξαιρετικά σπάνια αριστεροτίμονη Aston Martin DB4 Series 5 του 1963, η οποία είναι μία από τις μόλις 50 που παρήχθησαν, πριν δώσει τη θέση του το μοντέλο στην DB5. Ένα από τα τελευταία αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν, διατηρεί τον αυθεντικό της κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων που είχε από το εργοστάσιο (στοιχεία που παίζουν το ρόλο τους για τη διαμόρφωση της τιμής) και είναι φινιρισμένη σε Aegean Blue.

Συνεχίζοντας με την εντυπωσιακή σειρά των αυτοκινήτων που θα δημοπρατηθούν τον επόμενο μήνα, βλέπουμε μια πολύ σπάνια και επιθυμητή για τους φίλους και συλλέκτες της Aston Martin, DB6 Mk2 Vantage του 1970. Σε απόχρωση British Racing Green, είναι ένα από τα 71 αυτοκίνητα που παρήχθησαν, εκ των οποίων τα μισά είχαν το τιμόνι δεξιά και ένα από αυτά βρίσκουμε στη λίστα της Silverstone Auctions.

Advertisement

Το τρίτο μοντέλο της Aston Martin που αποτελεί μέρος της λίστας με τα προς πώληση, αυτοκίνητα, είναι ένα υπέροχο DB6 Mk2 του 1969, στο οποίο έχει γίνει αρκετή δουλειά πρόσφατα από το Aston Martin Works. Με το πλήρες ιστορικό του να περιγράφει λεπτομερώς όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους αποκατάστασης της εσωτερικής επένδυσης. Όπως και το προηγούμενο, έτσι και αυτό είναι επίσης ένα σπάνιο δεξιοτίμονο μοντέλο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτή θα είναι η δέκατη χρονιά της Silverstone Auctions ως επίσημος συνεργάτης δημοπρασιών της Race Retro και προς το παρόν, είμαστε στη διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Όσοι πιστοί, μπορούν να προσέλθουν ηλεκτρονικά, μέσω mail στο enquiries@silverstoneauctions.com

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε ακόμα:

O Lance Stroll πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Vantage (VIDEO)

Advertisement

Οδηγικό: Aston Martin Vantage AMR

Δημοπρασία με πραγματικά σπάνιες BMW