Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Lance Stroll πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Vantage (video)

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lance Stroll πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Vantage (video)

ΝΕΑ

Ο Lance Stroll πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Vantage (video)

ΝΕΑ

Ο 22χρονος Καναδός οδηγός της Aston Martin Racing, ώθησε το μοντέλο στα όριά του, χαρίζοντάς μας μερικές εντυπωσιακές πόζες.

Advertisement
Advertisement

Στον απόηχο της επισημοποίησης της ένταξης του Sebastian Vettel στην ομάδα της Aston Martin Racing, η βρετανική πολυτελής εταιρεία επικεντρώθηκε στον έτερο οδηγό της στη Formula 1, Lance Stroll.

O 22χρονος Καναδός οδηγός αγώνων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της μάρκας και κατέφτασε στην πίστα του Σίλβερστοουν προκειμένου να οδηγήσει την Aston Martin Vantage.

Ο Lance Stroll δεν αρκέστηκε σε ένα απλό test drive του μοντέλου. Αντιθέτως, επιδόθηκε σε ένα… τρελό παιχνίδι μαζί του, ωθώντας το στα… όρια του και χαρίζοντάς μας κάποιες μοναδικές πόζες.

Advertisement
Advertisement

To «θηρίο» της Aston Martin «φορά» έναν 4λιτρο V8 κινητήρα της AMG, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 685 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, επιτρέποντας στη Vantage να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα σε 3,6 sec, με την τελική να αποτυπώνεται στα 313 χλμ./ώρα.

Ο κινητήρας τοποθετείται  στο μπροστινό τμήμα, όμως σύμφωνα με την εταιρεία έχει μετατοπιστεί αρκετά προς το κέντρο, εξασφαλίζοντας χαμηλό κέντρο βάρους και κορυφαία κατανομή βάρους στο 50:50. Επιπροσθέτως, έχει επιτευχθεί η μείωση του συνολικού βάρους, με τη… ζυγαριά να δείχνει 1.530 κιλά.

Advertisement

Η ανάρτηση απαρτίζεται από διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, ενώ παράλληλα υπάρχει και η νεότερη γενιά των ενεργών αμορτισέρ της εταιρείας.

Σχεδιαστικά, στο μπροστινό μέρος, το βλέμμα μαγνητίζει η πολύ χαμηλή γρίλια, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, ενώ πίσω εδρεύει ένας αγωνιστικού τύπου διαχύτης, αλλά και τα λεπτά φώτα που εδράζονται στο τελείωμα της οροφής.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Δείτε τον Lance Stroll πίσω από το τιμόνι της Aston Martin Vantage στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ρεκόρ τροχονομικών παραβάσεων

SOS! Ανάρπαστα γίνονται τα παλαιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα

Πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ για πινακίδες ΔΟΚ