Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία με πραγματικά σπάνιες BMW

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία με πραγματικά σπάνιες BMW

ΝΕΑ

Δημοπρασία με πραγματικά σπάνιες BMW

ΝΕΑ

Μια δημοπρασία που θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους «φίλους» της BMW, είναι αυτή της NEC στην οποία εμφανίζονται κάποιες πραγματικά σπάνιες περιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κατάλογος για τη διαδικτυακή δημοπρασία NEC Live που θα πραγματοποιηθεί 13 και 14 Νοεμβρίου, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός με 150 κλασικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Μέσα από τη λίστα ξεχωρίζουν αρκετές αξιόλογες BMW. Ο Nick Whale, Διευθύνων Σύμβουλος της Silverstone Auctions σχολίασε: «Είμαστε για άλλη μια φορά ικανοποιημένοι με τον κατάλογο των αυτοκινήτων που έχουμε και οι BMW είναι παραδοσιακά, ιδιαιτέρως αγαπητές στο κοινό μας. Ανάμεσά τους, είναι και μια ιδιαίτερη τριπλέτα από αγωνιστικές BMW M3, που θα διατεθούν είτε πακέτο, είτε μεμονωμένα». Επιπλέον, μια BMW M1 του 1980 θα περάσει επίσης τη διαδικασία της δημοπρασίας τον επόμενο μήνα. Ένα από τα μόλις 400 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν, με επεμβάσεις από τον πρώτοι ιδιοκτήτη για να έχει την εμφάνιση του αγωνιστικού Μ1 της εποχής. Είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο με πιστοποιητικά που θα του εξασφάλιζαν διάκριση σε ένα διαγωνισμό αυθεντικότητας και  συνοδεύεται από το πλήρες αρχείο συντήρησης. Η εκτίμηση για την τιμή που θα κυμανθεί στη δημοπρασία για να αλλάξει χέρια, είναι ανάμεσα στα 424.000 και τα 479.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει στη λίστα και μια BMW 3.0 CSL “Batmobile Homage” του 1973, που έχει ανακατασκευαστεί σε μια δεκαετία από έναν ενθουσιώδη φίλο της BMW, με τη βοήθεια της εταιρείας Soper BMW, χρησιμοποιώντας ένα γνήσιο 3.0 CSL ως βάση. Είναι μια ακόμα θαυμάσια περίπτωση που θα κυμανθεί από 110.000 έως και 132.000 ευρώ. Όλα τα αυτοκίνητα στη δημοπρασία θα είναι διαθέσιμα για επίδειξη από κοντά, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, στο Stoneleigh Park στο Warwickshire από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου. Αυτή η περίοδος προβολής δίνει στους αγοραστές την ευκαιρία να ελέγξουν οχήματα που τους ενδιαφέρουν, πριν από την ημέρα της δημοπρασίας, με την υποβολή των προσφορών να είναι εφικτή μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εκπροσώπου.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Διάκριση για την Alpina B3

Οδηγούμε τη νέα BMW Σειρά 4 στο Μόναχο

Advertisement

Τι αυτοκίνητα απέκτησε η Siemens στην Ελλάδα;