Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία για την «κακιά» Chevrolet Camaro του 1968

Ελλάδα 2:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία για την «κακιά» Chevrolet Camaro του 1968

ΝΕΑ

Δημοπρασία για την «κακιά» Chevrolet Camaro του 1968

ΝΕΑ

Θα μπορούσε άνετα να είναι στο αυτοκινητιστικό cast του Fast And Furious μια και αυτή εδώ η Camaro του 1968 που δημοπρατείται αυτές τις μέρες, έχει όλο το υλικό από τα όνειρα του κινηματογράφου πάνω της.

Advertisement
Advertisement

Έχει μόλις 4.500 χιλιόμετρα διανύσει μετά το πέρας των εργασιών που έχει δεχτεί σε όλους τους τομείς η συγκεκριμένη Chevrolet Camaro.

Υπάρχουν τα πάντα από παραστατικά που δείχνουν τι έχει γίνει στο αυτοκίνητο σε ότι έχει να κάνει με τις εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης. Το αυτοκίνητο δημοπρατείται στο Bring a Trailer και αξίζει σίγουρα τον κόπο για όλους όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα του είδους και τη συγκεκριμένης συνομοταξίας. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο αμάξωμα το οποίο έχει νέα πάνελ πίσω και φτερά, νέα οροφή, καπό και πόρτες, όλα φινιρισμένα σε μαύρο χρώμα της PPG, πάνω στο οποίο έχουν «κάτσει» μαύρες σατινέ αυτοκόλλητες ρίγες για διακόσμηση. Άλλες τροποποιήσεις που έγιναν περιλαμβάνουν τα πίσω φώτα της Fesler που αποτελούνται από LED, όπως και τα μπροστινά φλας. Το αυτοκίνητο πατάει σε τροχούς 18 ιντσών Forgeline, που έχουν ελαστικά Toyo Proxes R888, 225/40 εμπρός και 335/30 πίσω.

Advertisement
Advertisement

Έγινε επίσης πολύ δουλειά και στις ενισχύσεις του πλαισίου, με τοποθέτηση νέου υποπλαισίου μπροστά και πίσω ανάρτηση τεσσάρων συνδέσμων. Ο κινητήρας είναι ένας V8 LS3 με χωρητικότητα 6,2 λίτρων που συμπληρώνεται σε ότι έχει να κάνει με την απόδοσή του, από έναν υπερσυμπιεστή Edelbrock E-Force και ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου Holley Dominator. Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την ιπποδύναμη αλλά υπολογίζεται πως με νορμάλ ρυθμίσεις, σε αυτό το επίπεδο βελτίωσης, το μοτέρ πρέπει να αποδίδει περίπου 700 ίππους. Για τη μετάδοση της ισχύος στους πίσω –φυσικά- τροχούς, φροντίζει ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Tremec, το T56. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν οι γραμμές αυτές, η ανώτερη προσφορά για το αυτοκίνητο ήταν τα 60.000 δολάρια και ενώ απομένει άλλη μια μέρα πριν καταλήξει στο νέο του ιδιοκτήτη.

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Δημοπρασία για 200 ιστορικές Chevrolet (VIDEO)
To απόλυτο sleeper Mazda MX-5 (VIDEO)
H ιστορία των Corvette και Camaro (VIDEO)