Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Range Rover

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Range Rover

ΝΕΑ

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Range Rover

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε τη νέα γενιά του υπερπολυτελούς SUV, απαθανατίζοντάς τη σε διάφορες πόζες. Το εξωτερικό έχει πιο σύγχρονη εμφάνιση και η καμπίνα είναι ψηφιακά αναβαθμισμένη.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση κάποιων επίσημων φωτογραφιών με πρωταγωνιστή το νέας γενιάς Range Rover, οι φίλοι της μάρκας έχουν την ευκαιρία να συστηθούν ακόμα καλύτερα μαζί του.

Διότι διέρρευσε ένα σετ φωτογραφιών που απεικονίζουν το SUV-ναυαρχίδα της Land Rover από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το νέο Range Rover ακολουθεί την πατροπαράδοτη σχεδιαστική γλώσσα, με τη σιλουέτα του να μένει απαράλλαχτη.

Η εξωτερική εμφάνιση φέρει πιο μίνιμαλ και μοντέρνο χαρακτήρα χάρη στη νέα μάσκα, τους ελαφρώς ανασχεδιασμένους προβολείς και τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες. Η μεγαλύτερη αλλαγή, βέβαια, εντοπίζεται στο πίσω μέρος όπου δεσπόζει ένα μαύρο γυαλιστερό πάνελ που γεφυρώνει τα κάθετα LED φώτα.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες για το εσωτερικό είναι λιγότερο αποκαλυπτικές, αλλά είναι εμφανές πως έχει τοποθετηθεί μια νέα οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων Pivi Pro, ένα φρεσκαρισμένο τιμόνι και ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Η κεντρική κονσόλα είναι στιλιστικά αναβαθμισμένη και το ταμπλό φέρει premium επενδύσεις, ενισχύοντας την πολυτελή αύρα της καμπίνας.

Το επερχόμενο, ολοκαίνουριο Range Rover θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLA και θα προσφέρεται σε ήπια υβριδικές, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις (σε μεταγενέστερο χρόνο).

Advertisement

Η plug-in υβριδική παραλλαγή δεν αποκλείεται να ενσωματώνει το κινητήριο σύνολο του Defender 400e, δηλαδή έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρομοτέρ που συνδυαστικά θα παράγουν 404 άλογα.

Advertisement

Ισχυρότερος εκπρόσωπος της γκάμας ενδέχεται να είναι η έκδοση SVR που φημολογείται πως θα κινείται από έναν twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων.

Το νέο Range Rover θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Driven Hard (@drivenhardofficial)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz EQA: Εξελιγμένη ανάρτηση για άνεση και οδηγική ευχαρίστηση
Range Rover Evoque L: Νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο
Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: Η πολυτέλεια αλλιώς